Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves, Štefana Králika

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj VÝNIMOČNÝ 3-izbový byt s lodžiou a balkónom v bytovom dome z r. 2000 v Bratislave-Devínska Nová Ves, ulica Štefana Králika. Bytový dom má železobetónový skelet s murovanými priečkami. Bytový dom je udržiavaný, vo výbornej lokalite na okraji sídliska. Podlahová plocha bytu je 69,34 m² + murovaná pivnica 2,5 m², lodžia 6 m², balkón 1 m². Byt sa nachádza na 6. poschodí z 8 v bytovom dome s výťahom, na poschodí sú 3 byty. K dispozícii je spoločný priestor na odkladanie kočíkov/ bicyklov. Spoločné priestory domu sú čisté, slušné, príjemné.
--------

DISPOZÍCIA:

Byt má vynikajúcu dispozíciu, upravenú v porovnaní s pôvodným projektom:
- vstupná predsieň s predsieňovou zostavou a veľkou vstavanou skriňou
- priestranná obývačka s jedálenskou časťou prepojená s kuchyňou; výstup na balkón
- 2 spálne s výstupom na priestrannú lodžiu
- priestranná kúpeľňa s vaňou, rebrinovým radiátorom
- samostatné WC
- kumbál.
Orientácia- spálne- východ, obývačka, kuchyňa-západ.
--------
STAV:
Byt je v pôvodnom stave z roku 2002, obývaný bol len majiteľmi, je vo veľmi dobrom stave. Byt má plastové okná, novšie exteriérové žalúzie, vstavané skrine v predsieni, bezpečnostné dvere, kuchynskú linku so zabudovanými spotrebičmi (nová chladnička s mrazničkou). V byte zostáva všetko zariadenie, okrem osobných vecí.
--------

LOKALITA:

Nepoznáte Devínsku? Kompletne všetko máte blízko, v pešej dostupnosti, je tu vynikajúca občianska vybavenosť. Devínska je tiež akýmsi kompromisom medzi dedinou a mestom, keďže sídlisko nie je príliš veľké a priamo susedí so štvrťami s rodinnými domami. Obrovským bonusom je tiež veľa zelene na sídlisku a les vzdialený asi 5 min. pešo. Blízke okolie DNV je nádherné a jedinečné - Národná prírodná rezervácia Devínska Kobyla so vzácnymi druhmi rastlín i živočíchov a s turistickými chodníkmi, Sandberg, rieka Morava, cyklotrasy, cyklomost do Rakúska, miestny rybník - poskytujú veľa možností na turistiku, prechádzky, rybolov, cyklistiku, rodinné výlety.
Do centra mesta sa MHD dostanete za 25-30 min., vo Volkswagene ste za 10 min, obchody LIDL, OC Tesco Glavica, Terno, Kraj v pešej dostupnosti, OC Bory Mall - 6 minút autom.
-------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Ide o výnimočnú ponuku za rozumnú cenu. Byt vrelo odporúčam- bytový dom je relatívne nový, tehlový, vo výbornej lokalite, byt má výbornú dispozíciu, je vo veľmi dobrom stave, zariadený, nízke náklady na bývanie. Byt stačí vymaľovať a nasťahovať sa. Takýchto ponúk je veľmi málo. Vrelo odporúčam, neváhajte si dohodnúť obhliadku,

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
48349 jananejedlikova[at]haloreality.sk 153000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia