Krásny a praktický byt s veľkou predzáhradkou

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves, Opletalova, s predzáhradkou

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj veľmi pekný a praktický 2-izbový byt s predzáhradkou v Bratislave-Devínska Nová Ves, Opletalova ulica, projekt Devínsky Dvor.
Úžitková plocha bytu je 57,94 m² vrátane komory a pivničnej kobky. K bytu patrí terasa s predzáhradkou (spolu 52 m²). Byt je umiestnený na prízemí bytového domu.
K bytu sa predáva vonkajšie parkovacie miesto za cenu 12.000 eur.

DISPOZÍCIA:

Byty v projekte Devínsky Dvor sú naozaj projektované pre ľudí. Sú priestranné a riešené veľmi prakticky a nájdete v nich dostatok úložných priestorov.
Byt má priestrannú vstupnú predsieň, veľkú obývaciu izbu spojenú s jedálňou a kuchyňou, priestrannú spálňu a veľkú kúpeľňu s vaňou spojenú s WC (7,15 m²). Súčasťou bytu je komora (1,25 m²) umiestnená mimo bytu (vstup je zo spoločnej chodby vedľa bytu) a tiež murovaná pivnica, kde môžete umiestniť aj bicykle alebo zimné pneumatiky.
Byt je orientovaný na juhovýchodnú stranu, vďaka veľkým francúzskym oknám je byt príjemný svetlý.
Kvalitu bývania veľmi zvyšuje predzáhradka pred bytom. Z predzáhradky sa dostanete na ulicu.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt je vo vynikajúcom stave, zabývaný a veľmi príjemne a prakticky zariadený. Štýlová kuchynská linka so vstavanými spotrebičmi (elektrická varná doska, elektrická rúra, umývačka riadu, mikrovlnná rúra), chladnička s mrazničkou, veľká vstavaná skriňa v spálni, bezpečnostné dvere. V byte môže zostať všetok nábytok (okrem manželskej postele), v prípade potreby je možné byt aj vypratať.
Terasa s krásnou drevenou podlahou, pergola s viničom, bylinková záhradka.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom z roku 2012, tehlový, zateplený, udržiavaný, vo výbornom stave. Byt sa nachádza na prízemí bytového domu, dom má 5 nadzemných podlaží, výťah.
Bytový dom má samostatnú kotolňu, v byte je výmenná stanica tepla, vďaka čomu si môžete regulovať teplotu vody a kúrenia podľa potreby. Veľmi nízke náklady na bývanie.

LOKALITA:

Bytový komplex Devínsky Dvor poskytuje príjemné prostredie na bývanie, kultivované a udržiavané okolie, detské ihriská, pred každým vchodom je lavička na sedenie. V blízkosti sú potraviny, reštaurácia/ pizzeria, MHD, Volkswagen, železničná stanica s častým spojením do centra mesta alebo do Viedne. V centre Devínskej Novej Vsi nájdete kompletnú občiansku vybavenosť- školy, škôlky, umeleckú školu, kostol, poštu, zdravotné stredisko, reštaurácie, obchodné centrum Glavica, Tesco, LIDL.
Veľkou výhodou je veľa možností na aktívny oddych, šport, relax v prírode a aktivity s deťmi, cyklotrasy, cyklomost do Rakúska, rybník, Devínska Kobyla, Sandberg.
V dostupnosti do 10 min. autom veľké obchodné centrá - Metro, Kaufland, Hornbach, Borry Mall a mnoho ďalších.

NÁZOR MAKLÉRA:

Výborný a príjemný byt, kvalitu bývania veľmi zvyšuje predzáhradka.
Pokiaľ Vám vyhovuje lokalita, vrelo odporúčam obhliadku.

"Krásny a praktický byt s veľkou predzáhradkou"
izieb
58 m²
osobné
0/4
juho-východ
áno
áno
áno
áno
2012
tehlová

Ing. Jana Nejedlíková

Realitný maklér Bratislava

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 490 041 jananejedlikova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65213 jananejedlikova[at]haloreality.sk 199900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Veľká profesionálnosť p. Janky Nejedlíkovej, môj osobný dojem nadmieru spokojná po osobnej aj profesnej stránke.
  • Príjemná, flexibilna, láskava, profesionalny pristup ďakujem. Jan Mlynar
  • Maximálna spokojnosť, predaj bytu sa uskutočnil bez akýchkoľvek problémov a rýchlo, veľká vďaka Ing.Nejedlíkovej za ústretovosť, pomoc so záverečnou úpravou bytu, ako aj neoceniteľné praktické a právne rady spojené s predajom. Srdečná vďaka! Roman H.
  • Prvý krát som využil služby realitnej kancelárie a som veľmi spokojný, hlavne angažovaný prístup bol pre mňa milým prekvapením. M.P.
  • Som spokojný, boli splnené všetky moje požiadavky. Jura Plavčan
  • Pani Nejedlíková ma nedávno sprevádzala kúpou nehnuteľnosti. Celá transakcia dopadla veľmi dobre aj vďaka nej, jej vysoko profesionálnemu ale pritom veľmi ľudskému prístupu a schopnosti rýchlo a efektívne riešiť aj komplikovanejšie situácie. Jej expertná znalosť procesu predaja/kúpy nehnuteľnosti túto transakciu veľmi urýchlila a ja ako kupujúci som veľmi ocenila, že ma týmto procesom sprevádzala práve pani Nejedlíková. V budúcnosti by som sa obrátila s prosbou o pomoc v tejto oblasti určite na ňu! Monika K, Bratislava
  • Príjemne vystupovanie precízna práca, ďakujem. Mlynar
  • Veľmi sme boli spokojní s prístupom p. Ing. Nejedlíkovej. Ján Bednár
  • Profesionálny a odborný prístup, veľmi zodpovedná a láskavá. Mária Jenisová
  • Z našej strany, spokojnosť, veľmi dobrá spolupráca, profesionálna komunikácia. DS
  • Pani Nejedlíkova svojím profesionálnym prístupom zabezpečila hladký a bezproblémový prevod nehnuteľnosti. Martin Popjak
  • Ďakujem za ústretový, pokojný a priateľský prístup a rady ohľadne hľadania bytu. Veľmi príjemné jednanie. Jakub Pilka
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia