Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Devínska Nová Ves, I.Bukovčana

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dvojizbový byt (v súčasnosti prerobený na trojizbový) vhodný na rekonštrukciu vo výbornej tichej lokalite plnej zelene v Bratislave - Devínska Nová Ves, ulica Ivana Bukovčana.

V prípade rýchleho jednania je možná DOHODA na cene!!

Byt bol v minulosti rekonštruovaný, má murované jadro, kuchyňu presunutú do chodby, z kuchyne je vytvorená spálňa - zväčšená a zamurovanú lodžiu. Stav je vhodný skôr na celkovú rekonštrukciu. Plocha bytu je 48,5 m² vrátane pivničnej kobky + cca 3,3 m² zamurovaná lodžia, prepojená s izbou. Byt sa nachádza na 1. poschodí z 8 v panelovom bytovom dome s výťahom, pod bytom sú pivnice. Bytový dom je čiastočne zrekonštruovaný, je zateplený, má vymenené okná na spoločných priestoroch, vynovené vchody.
Spoluvlastnícky podiel na pozemku nie je predmetom predaja.
-------

DISPOZÍCIA:

Pôvodný 2-izobvý byt bol v minulosti prerobený na 3-izbový- kuchynská linka bola presunutá do chodby.
Byt pozostáva zo vstupnej chodby s kuchynskou linkou, obývacej izby, spálne (9,3 m²), druhej spálne (vytvorená z kuchyne a spojená s lodžiou- spolu cca 9,1 m²), je tu väčšia kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatné WC, pivničná kobka na prízemí bytového domu.
Byt je orientovaný na východ, má príjemnú klímu.
------
STAV a ZARIADENIE:
V byte sú plastové okná a bezpečnostné dvere. Novšie interiérové dvere, laminátová podlaha. Predáva sa podľa dohody- so zariadením, alebo vyprataný.
------

LOKALITA:

Výborná lokalita v strede Devínskej, v tichej časti mimo hlavnej cesty, v tesnej blízkosti detské ihrisko, škola, škôlka. Všetka ostatná občianska vybavenosť v pešej blízkosti.
Výhodou sú dve parkovacie miesta v prenájme od mestskej časti.
Do centra mesta sa MHD dostanete za 25-30 min., vo Volkswagene ste za 10 min, obchody LIDL, OC Tesco Glavica, Terno, Kraj v pešej dostupnosti, OC Bory Mall - 6 minút autom/ MHD.
Mestská časť Devínska Nová Ves je obľúbená menšia mestská časť Bratislavy, okrem vynikajúcej občianskej vybavenosti poskytuje tiež akýsi kompromis medzi dedinou a mestom, keďže sídlisko nie je príliš veľké a priamo susedí so štvrťami s rodinnými domami. Obrovským bonusom je tiež veľa zelene na sídlisku a les vzdialený asi 10 min. pešo. Blízke okolie DNV je nádherné a jedinečné - Národná prírodná rezervácia Devínska Kobyla so vzácnymi druhmi rastlín i živočíchov a s turistickými chodníkmi, Sandberg, rieka Morava, cyklotrasy, cyklomost do Rakúska, miestny rybník - poskytujú veľa možností na turistiku, prechádzky, rybolov, cyklistiku, rodinné výlety.
Devínska je dobré miesto pre život.
-------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Byt je naozajstný 2-izbový byt, v ktorom sa bude po renovácii príjemne bývať. Vhodný aj pre mladú rodinku, nakoľko detské ihrisko je takmer pod oknami. Vynikajúca lokalita. Odporúčam obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
54890 jananejedlikova[at]haloreality.sk 124000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia