Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Banská Bystrica, Rudlová

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 6-izbový rodinný dom v Banskej Bystrici, časť Rudlová. Dom je vo výbornom stave, vhodný na okamžité nasťahovanie. Je napojený na všetky inžinierske siete: Elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Zastavaná plocha domu je 245 m², úžitková plocha domu je cca 600 m². Celý pozemok má rozlohu 336 m².

Dom je trojjpodlažný: Suterén, prízemie a poschodie. Postavený je z tehly, strecha je sedlová pokrytá kvalitnou škridlou. Kúrenie je ústredné - zabezpečené je plynovým kotlom, ktorý dodáva teplo do radiátorov v celom dome. Kúpeľne sú naviac vybavené aj podlahovým kúrením. Ohrev teplej vody prebieha súbežne s ústredným kúrením. Všetky tri podlažia spája kvalitné a pohodlné drevené schodisko s dreveným zábradlím.

Hlavný vstup do domu sa nachádza na prízemí, zo vstupnej chodby vedú schody do suterénu aj na poschodie. V suteréne sa nachádza práčovňa s kotolňou, v tejto miestnosti je aj vaňa. Je tu tiež suchá sauna, pred ktorou je umiestnený sprchovací kút a samostatné WC. Nachádza sa tu aj veľká miestnosť vhodná na telocvičňu, biliard alebo stolný tenis. Na chodbe sú postavené zrkadlové skrine, z chodby je tiež vedľajší vchod do domu.

Na prízemí sa nachádzajú dve veľké izby, ktoré sú od chodby oddelené zaujímavými posuvnými presklenými stenami. V jednej izbe je barový pult a krb. Na tomto podlaží je aj priestranná kuchyňa s jedálňou a s veľkou špajzou. Nachádza sa tu tiež kúpeľňa s rohovou vaňou, sprchovacím kútom, dvomi umývadlami a bidetom. WC je samostatné.

Podkrovné poschodie slúži ako „nočná časť“ domu: Sú tu štyri spálne. Tri zo spální majú vstup na balkón, v jednej izbe je vyvedený prieduch z krbu. Aj na poschodí sa nachádza priestranná kúpeľňa: V tejto je umiestnená hydromasážna vaňa, sprchovací kút a dve umývadlá. Tiež je tu samostatné WC, je v ňom aj pisoár a umývadlo.

V prednej časti domu sa nachádzajú dve priestranné garáže, ktoré sú čiastočne zapustené v zemi a sú vybavené automatickými dverami s diaľkovým ovládaním. Celý dom je napojený na zabezpečovací systém. Pozemok okolo domu je lemovaný vysokými tujami, ktoré zabezpečujú dostatok súkromia a dotvárajú príjemnú atmosféru domu.

Dom je veľkoryso priestranný a dostatočne slnečný a teplý. Nachádza sa v tichej a vyhľadávanej lokalite, v jeho okolí je kompletná občianska vybavenosť: Obchody, zastávka MHD, základná škola, materská škola, detské ihrisko, reštaurácia, kaviareň, lekári, lekáreň, fitness centrum, ... Do centra mesta sa dostanete pešou chôdzou do 20 minút, príroda je tiež na dosah.

Dom je voľný a k dispozícii novému majiteľovi okamžite. Odporúčame obhliadku!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62310
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
40283 hanadubovska[at]haloreality.sk 245000
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62310
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia