Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Báč, novostavba HOLODOM 20min do Bratislavy v tichej uličke malebnej obce Báč - VO VÝSTAVBE - IBA U NÁS

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Odovzdajte sa možnosti prežiť už budúce Vianoce v novom vlastnom kráľovstve

Na predaj 4-izbový Rodinný dom v stave HOLODOM s úžitkovou plochou 144m² na pozemku o rozlohe 627 m², ktorý je zapísaný v intraviláne obce ( určený na výstavbu rodinného domu), ktorý má ideálne rozmery: 19,8m šírka 25,9m dĺžka + vjazd pre autá a predzáhradka/parkovanie 8,9 šírka a 12,8 dĺžka
Rodinný dom sa pre Vás bude stavať v obci Báč, ktorá patrí do regiónu Podunajsko v okrese Dunajská Streda v Trnavskom kraji.

Už dlho snívate o novom dome podľa predstáv Vašej rodiny na primerane veľkom pozemku v tichej komunitnej lokalite predsa blízko hlavného mesta?
Čo tak si ho dať postaviť na tomto príjemnom pozemku v obci, ktorá je iba na skok od miest ako Šamorín (5 min autom) či Dunajská Streda( 17 min autom) a komfortných 20 min do Bratislavy ( s napojením na R7-D4 za Šamorínom alebo štýlový dojazd Kompou:).

Stavba rodinného domu je pre veľa ľudí splnením si veľkého sna.
Víkendy trávené plánovaním s manželom, manželkou či deťmi. Kreslenie projektov, farebných mood-boardov, lustrovanie inšpiratívnych fotiek na Pintereste či online katalógov, chodenie po nábytkárskych výstavách....

Teraz je to na dosah ruky pre niekoho z Vás.

Vysnívaný projekt domu, ktorý naplní všetky vaše túžby o priestore, dispozícii, počte izieb, veľkej kuchyni s nasvieteným ostrovčekom, terase s jacuzzi na pozemku, kde sa môžu deti bezpečne a slobodne hrať s Vašimi domácimi miláčikmi.

Niekedy sa však stane, že narazíte na problém.

Chýba miesto, kde by ste svoj vytúžený dom postavili. Niekedy je pozemok príliš malý, inokedy úzky alebo v lokalite, ktorá nevyhovuje Vašim požiadavkám o blízkosti hlavného mesta alebo nákupných či spoločenských možností, ktoré spravidla poskytujú iba mestské lokácie.

Čo by ste však povedali na to, ak by bol Váš budúci Rodinný dom ( domov) skrytý v uličke mimo hlavnej cesty, kde by ste mali vždy dostatok súkromia, bezpečia a ticho?
Okrem toho v uličke, kde vyrastajú ďalšie novostavby, čiže jej charakter bude pôsobiť mlado, nadčasovo a bude cítiť komunitnou spolupatričnosťou - chceli by ste do takéhoto prostredia patriť aj Vy s rodinou?

Inžinierske siete sú dotiahnuté priamo pred pozemok. Konkrétne voda, kanalizácia a elektrina.
Vyššie spomenuté skutočnosti nového majiteľa predurčujú k tomu, aby sa do výstavby Vášho nového domčeka developer hneď pustil.

Kanalizácia ÁNO

Obecná voda ÁNO

Elektrina ÁNO

Plyn NIE

Obec BÁČ

Obec si mnohí spájajú so známym Golfovým klubom Welten BÁČ s prislúchajúcim hotelom a reštauráciou, ktorý po pravej strane akoby tvoril zelené krídlo brány do tejto malebnej obce (zo smeru Bratislava), ktorá sa pýši komunitným počtom obyvateľov 560.
Srdcom obce ( 2 minúty chôdzou od pozemku) je krásny park, kde nájdeme miestny obecný úrad pri malom cintoríne, poštu, materskú škôlku, vynikajúcu reštauráciu s letnou terasou, autobusové zastávky ( aj do Bratislavy), ale aj služby kozmetiky, masáže, kvetinárstva a iné.

Čo však skutočne upriami pozornosť všetkých milovníkov športu, pohybu a najmä cykloturistiky, je skvelá cyklotrasa KOMPA KYSELICA, ktorá prepája už spomínané pútnické miesto Kostola sv. Paduánskeho s medzinárodnou cyklotrasou EUROVELO 6 s dobre známymi dych berúcimi scenériami a zastávkami.

+ BENEFINTY
Je iba málo cenovo dostupných pozemkov v kontexte tržných cien, kde si môžete dať postaviť vysnívaný domov a neprísť o absolútny komfort dostupnosti hlavného mesta, ktorú potrebujete pre pracovné povinnosti alebo obchodné stretnutia (R7+D4) či dostupnosť okresných a menších miest ako sú Dunajská Streda a Šamorín, v ktorých si vybavíte väčšie nákupy, doprajete si príjemný wellness víkend, pozvete svoju partnerku/partnera na romantickú večeru, vybehnete do kina multiplex, na koncert či vybavíte notára alebo lekárov.
1. Bratislava-Báč 20 min autom /27km/
2. Šamorín- Báč 5 min autom / 5,6 km/
3. Dunajská Streda- Báč 17 min autom /20,6 km/

I keď je samotný pozemok dosť veľký na to, aby ste si tam dopestovali vlastnú zdravú ovocie či zeleninku, vysadili pár ovocných stromov či bobuľovín, pre fanúšikov agroturistiky je len na 10 minút autom vzdialený známy a obľúbený samozber Dobrý ježko a Dobré jablká v obci Dunajská Lužná, kúsok za Šamorínom - smer Bratislava.

Teraz JE to už len na Vás

Pokiaľ by ste mali ďalšie otázky, prípadne by ste si radi dohodli obhliadku priamo na mieste a radi sa porozprávali o možnostiach ponuky, kedykoľvek mi zavolajte.
Budem sa na Vás tešiť na obhliadke.

"Splňte si svoj sen o novom rodinnom dome, ktorý naplní predstavy Vašej rodiny "
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59629 dianadecsiova[at]haloreality.sk 269490
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia