Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Zvolen, Zlatý Potok, Strakonická - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj šesťizbový podpivničený rodinný dom, ktorý je využiteľný aj ako dvojgeneračný, prípadne vhodný pre sídlo firmy. Obytná plocha je 141 m², úžitková 365 m². Dom stojí na rovinatom pozemku s rozlohou 666 m². V užívaní je od roku 1980. V rokoch 2007 - 2016 bola zrealizovaná čiastočná rekonštrukcia, ktorej súčasťou bola výmena okien - plastové trojsklo, rekonštrukcia a zateplenie strechy, prestavba kúpeľne a kuchyne na II. NP. V roku 2002 bola vykonaná prístavba rodinného domu na úrovni I. a II. NP.

I. PP, suterén, dispozične pozostáva zo vstupnej chodby, garáže, práčovne s kotolňou a troch samostatných skladov.
I. NP pozostáva zo vstupnej haly, spoločenskej miestnosti, dvoch samostatných priestranných izieb, menšej kuchynky, kúpeľne, samostatného WC a schodiska vedúceho na II. NP a do suterénu.
II. NP dispozične pozostáva z priestrannej kuchyne, kúpeľne s WC, spoločenskej miestnosti a dvoch samostatných izieb, jedna s balkónom. Izby, ktoré sú situované v prístavbe na obidvoch podlažiach, disponujú každá svojou kúpeľňou.

Stavebný materiál je kváder, strecha je rovná s plechovou krytinou, podlahy sú kombinácia drevenej podlahy, dlažby a linolea. Ústredné kúrenie je na pevné palivo s ročnou spotrebou 16 m3, možnosť znovu pripojenia plynového kotla na kúrenie. Ohrev vody je samostatným plynovým kotlom. Za domom je postavená drobná drevená stavba využívaná ako dreváreň a stolárska dielňa.

MOŽNOSŤ POKRAČOVAŤ V UŽÍVANÍ MESTSKÉHO POZEMKU O VÝMERE 458 m², KTORÝ S EXISTUJÚCIM POZEMKOM VO VLASTNÍCTVE MAJITEĽA TVORÍ JEDNU OPLOTENÚ ZÁHRADU O CELKOVEJ VEĽKOSTI 1124 m², POPRÍPADE ODKÚPENIE DO OSOBNÉHO VLASTNÍCTVA OD MESTA ZVOLEN.

Nehnuteľnosť sa nachádza v existujúcej zástavbe rodinných domov s rýchlym prístupom do centra (chôdzou 20 minút). Zastávka MHD je hneď pri dome. Kompletná občianska vybavenosť je na sídlisku Zlatý potok alebo v neďalekom centre. Odporúčame obhliadku!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
39893 michaljediny[at]haloreality.sk 179000
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia