Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Vydrany, dom Mediteran

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj čiastočne zariadený 5 izbový rodinný dom kolaudovaný v roku 2004 v obci Vydrany, vzdialenej iba 1 km od okresného mesta Dunajská Streda.
Rodinný dom, postavený na oplotenom pozemku s výmerou 1 600 m², s dôrazom na kvalitu materiálov a stavebných prác, ponúka nerušené a pokojné bývanie v centre obce.
Tehlový dom je postavený v mediteránskom štýle, ktorého neodmysliteľnou súčasťou je vysokokvalitná strešná krytina Omega 10, dávajúca tejto nehnuteľnosti nádych Stredomoria. Okná sú drevené, vyrobené z afrického smreku hnedej farby Merantin, všetky okná majú vonkajšie a vnútorné žalúzie, sieťky. Okenné parapety sú z mramoru. Hlavnými bezpečnostnými dverami sa dostávate do domu, v ktorom všetky interiérové dvere sú z dreva, vyhotovené na mieru. Podlaha dlažba, v izbách plávajúce podlahy.
Vykurovanie je zabezpečené plynovým kotlom do radiátorov, podlahovým kúrením, ako aj pevným palivom do krbu v spoločenskej izbe. V každej izbe sú termostaty s možnosťou regulácie teploty.
Odpad je riešený do biožumpy, s možnosťou napojenia na obecnú kanalizáciu.

Dispozícia domu:
- predsieň so šatníkom a vstupom do garážovej časti domu
- obývacia miestnosť s krbom a východom na terasu
- kuchyňa s kuchynskou linkou so spotrebičmi /elektrická varná doska, elektrická rúra, digestor, umývačka riadu, pracovná doska Granit/
- praktická špajza / ukladací priestor s regálmi/
- spálňa s roldor skriňou
- dve detské izby / z toho v jednej roldor skriňa/- izba / majiteľom využívaná ako poľovnícka izba/
- kúpeľňa s rohovou vaňou, dvojitým umývadlom a toaletou
- toaleta s umývadlom a sprchovacím kútom
- technická miestnosť
- dvojgaráž / 6m x 8,5 m/ so vstupom na diaľkové ovládanie
- letná kuchyňa /vybavená plynovým sporákom/
- dielňa

Vstup do domu a ku garáži je vykladaný prírodným kameňom. Pozemok je oplotený z troch strán murovaným plotom, z uličnej strany kovanou bránou s diaľkovým ovládaním, zabezpečený kamerovým systémom. Udržiavaná záhradná časť s okrasnými stromami a kríkmi, je vybavená zavlažovacím systémom a praktickým nočným osvetlením. Na pozemku sa nachádza studňa, ako aj elektrická prípojka 220/380 V.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51556 katarinaszaboova[at]haloreality.sk 405000
35000
zazmluvnených klientov
4673
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia