Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Trstená, sídlisko pri nemocnici

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj moderný trojizbový byt, v osobnom vlastníctve, 66 m², v dobre prístupnej lokalite mesta Trstená. Byt je slnečný a priestranný a nachádza sa na 1 poschodí v 3 poschodovom bytovom dome z tehly (prízemie a 3 poschodia).

DISPOZÍCIA:

Po vstupe do bytu sa prejde chodbou do priestrannej, svetlej obývacej izby, z ktorej sú dvere na slnečný balkón. Z obývacej izby cez otvorenú kuchyňu sa dostaneme do izby, v súčasnosti využívanej ako spálňa. Kuchyňa je od tejto mietnosti oddelená dverami. Z obývacej izby je smerom doprava dvermi oddelená izba v súčasnosti využívaná ako detská izba. Z chodby, ktorá je vybavená zasúvacími skriňami sa dostaneme jednotlivými dvermi do kúpelne, samostatnej toalety a samostatného priestoru, ktorý slúži ako šatník/komora. V kúpelni je vaňa, umývadlo so skrinkou a práčka.

STAV BYTU:

Byt bol kompletne zrekonštruovaný v.r. 2008. Je zaujímavo dispozične riešený a vo veľmi dobre udržiavanom stave bez nutnosti ďalších investícií do opráv.
Má plastové okná so žalúziami a oblôžkové zárubne. Kuchyňa je na mieru a v cene bytu sú aj spotrebiče. Podlaha je v celom byte plávajúca drevená, v kúpelni a toalete je dlažba.

Byt sa predáva so zariadením, tak ako je na fotografiách (zostávajú vstavané skrine v spálni a chodbe, kuchyňa so spotrebičmi, nábytok v obývacej miestnosti) alebo po dohode s majiteľom. Kúrenie a ohrev vody je lokálne - byt má vlastný plynový kotol umiestnený v byte. K bytu prislúcha pivnica (cca 5m²).

Veľkou pridanou hodnotou je parkovanie k bytovému domu, ktoré sa nachádza na súkromnom pozemku a slúži iba obyvateľom bytového domu. Každý majiteľ bytu si spolu s bytom kupuje podiel na tomto parkovisku. Krásnym bonusom k tomuto bytu je záhrada pred bytovým domom. Spolu s bytom sa kupuje aj podiel na tejto záhrade, čo predstavuje plochu o výmere 85m².

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom patrí k starším, ale kvalitným tehlovým stavbám. Bytový dom nie je zateplený, nachádza sa na slnečnom mieste obklopený zeleňou a stromami. Má výhľad na krásu Roháčov. V spoločných priestoroch je k dispozícii kočíkáreň a sušiareň slúžiaca napríklad na odkladanie bicyklov. Strecha je zrenovovaná. Nízke prevádzkové náklady ca. 150€ mesačne.

POPIS LOKALITY:

V okolí nájdeme veľmi dobrú občiansku vybavenosť, čo ocenia hlavne rodiny s deťmi.
Nájdete tu obchod s rozličným tovarom, rôznych lekárou, školu a škôlku. Zastávky autobusu ca. 100m. Cyklotrasa, detské ihriská a workoutová zónu sú len pár metrov vzdialené

VÝHODY:

Výborná občianská vybavenosť, bezproblémové parkovanie pred bytovým domom, záhrada a príjemné okolie so zeleňou. Byt je zariadený bez nutnosti väčších investícií do opráv.

"Výborne dispozične riešený byt"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60850 slavomiraploransky[at]haloreality.sk 159900
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia