Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Smižany, Spišská Nová Ves - Exkluzívne HALO reality

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj kompletne zariadený rodinný dom, ktorý sa využíva ako penzión s dlhoročnou tradíciou a stálou klientelou zo Slovenska aj zo zahraničia. Penzión rodinného typu, ktorý ponúka svojím klientom maximálny komfort a relax, sa nachádza v lukratívnej časti najväčšej obce Slovenska Smižany, okres Spišská Nová Ves, s výbornou občianskou vybavenosťou vrátane rôznych služieb. Obec je svojou lukratívnou polohou označovaná aj za vstupnú bránu do Slovenského raja, ktorý je vďaka svojím prírodným skvostom vyhľadávanou turistickou destináciou. Penzión pozostáva z dvoch NP, je z 1/2 podpivničený, je situovaný na rovinatom a slnečnom pozemku v celkovej rozlohe 665 m² zo zastavanou plochou 195 m². Prvé NP tvorí vstupná chodba, hala, privátna izba, kúpeľňa, samostatné WC, spoločenská miestnosť s barom pre 16 osôb, dva príručné sklady, kompletne zariadená kuchyňa pre prípravu raňajok pre hostí, privátny vchod do penziónu, apartmán s kuchynským kútom, vlastnou kúpeľňou so sprchovacím kútom a toaletou. Apartmán má taktiež samostatný vchod priamo z námestia. Druhé NP tvorí galéria, z ktorej sa vychádza na priestrannú terasu, 4 dvojlôžkové izby s vlastným sociálnym zariadením, z toho v dvoch izbách je aj malé podkrovie s posteľami vhodné pre deti. Na druhom NP sa tiež nachádza kotolňa a sklad. V upravenom suteréne sa nachádza práčovňa, spoločenská herňa, WC a dve technické miestnosti. Na záhrade s celkovou rozlohou 454 m² je umiestnený altánok s kamenným krbom a kuchynkou, terasa, ktorá zaručuje plnohodnotný relax uprostred zelene a kvetinových záhonov. V zadnej časti pozemku s príjazdovou cestou je vytvorené parkovisko pre 10 osobných motorových vozidiel. Pozemok je oplotený a vjazd je cez vstupnú bránu. Blízke okolie penziónu tvorí nádherná príroda s množstvom vodopádov, roklín a turistami vyhľadávaných turistických chodníkov. Strategická poloha obce, v ktorej sa penzión nachádza, zabezpečuje bohaté možnosti voľnočasových aktivít počas celého roka (Aquacity Poprad - cca 20 min., Bio kúpalisko v Levočskej doline - cca 15 min.), poznávanie pamiatok a histórie spišského a podtatranského regiónu (Spišský hrad, známe historické mesto Levoča atď.), lyžiarske strediská - Vysoké Tatry, Krompachy - Plejsy, Poráčska dolina a pod. SKVELÁ INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ!!! Predajná cena je konečná, zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
37191 dagmarhajekova[at]haloreality.sk 215000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia