Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Slovenská Ľupča + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom v Slovenskej Ľupči - v obci vzdialenej necelých 10 km od Banskej Bystrice. Dom je napojený na všetky inžinierske siete: Elektrina, plyn, voda, kanalizácia. Zastavaná plocha je cca 80 m², úžitková plocha domu je cca 120 m². Celý pozemok má rozlohu 446 m². Dom sa nachádza v tichej časti obce, mimo hlavnej cesty.

Dom je dvojpodlažný + podkrovie. Strecha je pokrytá kvalitnou škridlou. Kúrenie a ohrev teplej vody zabezpečuje nový plynový kotol. Členenie domu je nasledovné: Vchod do domu je z dvora, kam sa dostaneme cez prekryté podbránie. Priamo z úrovne dvora sa vchádza do letnej kuchyne a do 3 pivničných miestností. V letnej kuchyni sa nachádza piecka, napojená je na samostatný komín. Je tu, samozrejme, dovedená voda. Na poschodí sa nachádza obytná časť: Zo vstupnej chodby sa vstupuje do špajze, kuchyne a jednej izby. Z chodby je tiež vstup na podkrovie, ktoré je využívané ako úložný priestor. Z kuchyne sa prechádza do druhej izby - táto je prepojená dverami aj s prvou izbou. Kúpeľňa je spoločná s WC, nachádza sa v nej vaňa, presvetlená je oknom. V kuchyni je plynový sporák s rúrou, variť sa však dá aj v piecke (rovnako, ako spodná piecka, aj táto je napojená na samostatný komín). Vykurovanie domu je zabezpečené radiátormi napojenými na nový plynový kotol. Odpad je vyvedený do obecnej kanalizácie. Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou: Nové rozvody vody, nové rozvody plynu (vrátane nového kotla), nové elektrorozvody, nová škridlová strecha, kvalitné drevené eurookná (okrem 1 izby), nové dvojité vstupné dvere, kúpeľňa.

Pred domom sa nachádza predzáhradka, vhodná na pestovanie okrasných kvetín. Na dvore je postavená ešte menšia hospodárska stavba. Záhrada je udržiavaná, s ovocnými stromčekmi, celý pozemok je rovinatý. Priamo v obci je kompletná občianska vybavenosť. Dom je k dispozícii pre nového majiteľa okamžite – odporúčame!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
38293 hanadubovska[at]haloreality.sk 110000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia