Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Senica, Kunov, Kunov rekreačná oblasť - ZNÍŽENÁ CENA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj dvojpodlažnú chatu s prenádherným výhľadom na Kunovskú priehradu, ktorá je priamo vidieť z krytej terasy pri krbe.

Chata sa nachádza záhradkárskej osade mesta Senica - časť Kunov. Záhradkárska osada je oplotená s viacerými vstupmi na diaľkové ovládanie, kamerovým systémom, alarmom napojeným na políciu. Parkovisko je hneď pri bráne. Cesty k jednotlivým chatkám sú jednosmerné, dostupnosť autom je až k chatke.

Súčasťou chaty je krytá terasa s krbom, záhradný domček na konci pozemku, detské ihrisko, dve pevné parkovacie miesta pri vstupe na pozemok a vysadená záhrada s ovocnými stromami.

Dispozícia chatky na prízemí je kuchyňa s jedálňou a s pivnicou, toaleta s možnosťou dokončenia sprchového kútu. Na prvom poschodí je obývacia miestnosť s balkónom vstup cez vonkajšie schody. V podkroví je priestor na spanie, vstup cez drevené schody z obývacej miestnosti.
Chatka je murovaná, zateplená s fasádou, so sedlovou strechou pokrytou eternitom. Má plastové okná, murované a drevené schody, elektroinštaláciu, satelit TV, úžitkový vodovod a žumpu.

V kuchyni sú kachle, obklad, kuchynská linka, elektrický šporák, chladnička s mrazničkou a mikrovlnka.

Hodnotenie makléra:
Malebné miesto na oddych s prenádherným výhľadom na Kunovskú priehradu a jej okolie.
Chatka stojí tak, že vytvára súkromie pre jej užívateľov.
Prepojenie zážitkov s rekreácie s možnosťou opekania v krbe pod terasou so zážitkami v záhrade s možnosťou pestovania plodín. Nezabudnuteľné miesto.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
55392 beataninisova[at]haloreality.sk 43990
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62328
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia