Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Prešov, užšie centrum

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj trojizbový, pôvodne dvojizbový byt s balkónom v Prešove, v užšom centre mesta, 6 minút pešo od OC Novum.
Byt o výmere 55 m² je v osobnom vlastníctve s orientáciou západ - východ. Nachádza sa na druhom podlaží zo štyroch a je po kompletnej rekonštrukcii vrátane elektrických rozvodov. V obývačke a v detskej izbe sú parkety, v spálni plávajúca podlaha, v kuchyni, kúpeľni a WC dlažba. Všade sú plastové okná, na stenách omietky, v kúpeľni a WC obklad. Vstupné dvere sú bezpečnostné a protipožiarne.
Byt sa vykuruje vlastným kotlom, preto sú v ňom nízke mesačné náklady. Kotol je pravidelne každoročne servisovaný.
Okrem samotnej rekonštrukcie bytu bola celá bytovka zateplená a zároveň boli v nej menené stupačky.
Tým, že sa byt nachádza v užšom centre mesta, je v dostupnosti všetka občianska vybavenosť škola, škôlka, pošta, obchody, ZOC Novum, ...
K bytu patria dve pivnice. Byt je voľný po dohode, odporúčam !!!!

"Nádherný byt v užšom centre mesta 4 minúty od OC Novum"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61917
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
60022 stefanpall[at]haloreality.sk 127990
35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61917
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia