Perfektný dom na okraji mesta v prírode

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, rodinný dom Prešov, Šalgovík - NOVOSTAVBA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
1 390 €/mesiac

Ponúkame na prenájom rodinný dom v osobnom vlastníctve v Prešove v Šalgovíku. Rodinný dvojpodlažný dom je novostavba, má zastavanú plochu o výmere 95 m², úžitkovú plochu o výmere 160 m² a obytnú plochu o výmere 105 m². Murovaný dom z tehál je zateplený, má šikmú strechu a orientáciu západ - východ. Leží na pozemku o výmere 314 m² o rozmeroch 23 x 14 m. V dome sú zavedené všetky inžinierske siete vrátane internetu. Vedľa domu je plocha na parkovanie 2 osobných áut, ďalšie miesta sú pred domom na ulici. Šalgovík sa nachádza nad sídliskom Sekčov, chodí tam MHD, na Sekčove je všetka vybavenosť, materské školy, základné školy, pošta, detské ihriská, In-Doorové detské ihrisko Koral, ZOC Max a Eperia, kostol, ako aj množstvo obchodov, .... Odporúčam!

"Perfektný dom na okraji mesta v prírode"
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, internet
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
trieda
95 m²
160 m²
105 m²
315 m²
23x14
áno
2022
tehlová
pozemok
rodinná vila
2

Ing. Štefan Páll

Realitný maklér Prešov, Košice

0911... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0911 750 107 stefanpall[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Prešove podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Prešove, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Prešove

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Prešove.

35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61918
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59680 stefanpall[at]haloreality.sk 1390
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojná kupujúca jednoizbového bytu v Košiciach, obchod zastrešoval Ing. Štefan Páll.

  • Veľké poďakovanie a spokojnosť,ochotný a profesionálny prístup zo strany p. Pálla. Odporúčam. Jurašková
  • Spokojná kupujúca trojizbového bytu v Prešove, obchod zastrešoval manažér pobočky Ing. Štefan Páll.

  • Spokojná kupujúca dvojizbového bytu v Prešove, obchod zastrešoval manažér pobočky Ing. Štefan Páll.

  • Spokojní predávajúci svojej nehnuteľnosti v okrese Košice, obchod zastrešoval Ing. Štefan Páll.

  • Veľké poďakovanie za predaj bytu realitnému maklérovi p. Ing. Štefanovi Pállovi za profesionálny, ústretový a empatický prístup, ktorý si veľmi vážim. Prajem mnoho ďalších pracovných úspechov.S pozdravom, Darina K.
  • Profesionálny prístup zo strany Ing. Štefana Pálla. Spokojnosť, vrele odporúčam. I. J.
  • Spokojní predávajúci štvorizbového bytu v Prešove s manažérom pobočky Ing. Štefanom Pállom.

  • Som veľmi spokojná s realitným maklérom p. Ing. Štefan Páll. Vybavil veľa klientov na obhliadkach aj bez mojej prítomnosti, reklamu vypracoval na jednotku. Ďakujem za vybavenie všetkého a veľmi mi ušetril čas. VĎAKA.Alena
REALITNÝ MAKLÉR Prešov
35000
klientov so zmluvou
4611
recenzií od klientov
61918
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia