Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Podhájska - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj priestranný rodinný dom – momentálne využívaný ako penzión v obci Podhájska neďaleko od komplexu termálneho kúpaliska. Nehnuteľnosť sa nachádza na rovinatom a slnečnom pozemku s rozlohou 870 m².

Dispozícia:
Prízemie - vstupná chodba, priestranná spoločenská miestnosť s mramorovým krbom a s výstupom na terasu, dve 4 - lôžkové a dve 3 – lôžkové samostatné izby, technická miestnosť, spoločná kuchynka, kúpeľňa s rohovou vaňou a toaletou.
1. NP – dve 4 - lôžkové a dve 3 lôžkové samostatné izby, spoločná kuchynka, malá technická miestnosť. Súčasťou každej izby je balkón, kúpeľňa so sprchovým kútom a toaletou.

Penzión disponuje prístavbou, kde sa nachádza samostatná kancelária - recepcia, sklad, toaleta, krytý altánok. Na pozemku sa tiež nachádza samostatný 4 posteľový apartmán s vlastnou kuchynkou, kúpeľňou a toaletou. Súčasťou prístavby je zastrešená terasa s posedením a záhradným grilom.

IS – obecný vodovod, elektrina, plyn, odpad je vedený do žumpy, vzhľadom k tomu, že zatiaľ v obci nie je vybudovaná kanalizácia. Vykurovanie všetkých objektov je zabezpečené pomocou plynového ústredného kúrenia a okrem toho v spoločenskej miestnosti sú krbové kachle. Objekt je zabezpečený bezpečnostným systémom.

Penzión má vybudovanú stálu prevažne českú klientelu s celoročnou vyťaženosťou.
V cene je zahrnuté kompletné zariadenie a vybavenie penziónu a je kúpou ihneď k dispozícií.
Príjazdová spevnená komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť nehnuteľnosti, ako aj parkovanie na uzavretom parkovisku priamo na pozemku.

Pri rýchlom a serióznom jednaní možná dohoda.

Termálne kúpalisko Podhájska poskytuje návštevníkom možnosť oddychu a rekreácie, tak v letnom ako aj v zimnom období. Termálna voda, ktorá ma teplotu okolo 40 stupňov Celzia sa svojím zložením veľmi podobá vode z Mŕtveho mora. Pôsobí blahodárne na ochorenia dýchacích ciest, pohybového aparátu a aj srdcovo – cievny systém. Komplex termálneho kúpaliska – samotné TK so zimnou aj letnou prevádzkou, wellness centrum Aquamarín s bazénmi aj saunami, Rímske kúpele, ktoré sú hneď vedľa areálu TK.Obec Podhájska ponúka základnú občiansku vybavenosť.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
52582 andreakovarcikova[at]haloreality.sk 379990
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia