Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Partizánske, Malé Bielice, dvojgeneračný

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľký dvojgeneračný rodinný dvojdom, vhodný na bývanie pre dve rodiny alebo ako investičný plán. Nachádza sa na rozsiahlom rovinatom pozemku, celkovo o rozlohe 2731m², z toho zastavaná plocha a nádvorie tvoria 563m², obytná plocha cca 400m².

Dvojdom sa skladá z prvej, pôvodnej časti, dokončenej v roku 1990, a druhej, novšej časti - prístavby z roku 2000. Obe časti domu sú navzájom prepojené a priechodné, avšak každá má svoj samostaný vchod a aj súpisné číslo, čiže dajú sa využiť ako dve nezávislé bytové jednotky. Na prízemí domu sa naskytuje priestor na vytvorenie prípadne ešte ďaľšej bytovej jednotky.

Dispozícia pôvodnej časti domu: vchod sa nachádza na prvom poschodí, vstupná chodba, kuchyňa s pôvodnou kuchynskou linkou a špajzou, izba, obývačka, samostatné WC a pôvodná kúpeľňa s vaňou, menšia izba, schodisko na prízemie, kde sa nachádza práčovňa, kotoľňa, WC, garáž a chodba so spodnými vchodovými dverami. Táto časť sa prepája i na novší obytný dom. Na tomto pôvodnom dome sú vymené plastové okná, novšie maľovky, dorobená strecha so škridlou, inak je vhodný na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Vykurovanie plynovým kotlom.

Dispozícia novšej, modernejšej, samostatnej časti domu: vstupná chodba na prízemí, kde sa nachádza aj kuchyňa s modernou kuchynskou linkou na mieru, obývačka, veľká spálňa s pracovňou, vstavanou skriňou a krbom s prieduchmi do celej novšej obytnej zóny, točivým schodiskom sa dostaneme do prvého podlažia, kde sa nachádzajú dve izby a kúpeľňa s WC a rohovou vaňou. I táto horná časť sa dá prepojiť s prvým domom, taktiež je odtiaľ výstup na povalu. Pod časťou domu sa nachádza i pivnica o rozlohe cca 20m² a tiež studňa, s ktorou sa napúšťa plavecký bazén. Prístavba je zateplená s eurooknami a škridlovou strechou, plávajúcou podlahou i dlažbou a s bodovým osvetlením, vykurovanie plynom i krbom.

Za domami sa nachádza murovaný záhradný domček pre domáce zvieratá a náradie. Príjemne si posedíte v drevenom altánku, s murovanou pecou a v lete sa schladíte vo vonkajšom 7-metrovom bazéne. Ďalej na pozemku pokračuje ovocný sad s rôznym, aj exotickým ovocím a záhradka. V mierne svahovitom teréne nasleduje orná pôda, ktorá sa v budúcnosti môže využiť na odpredaj a výstavbu nových rodinných domov, vzhľadom na územný plán obce, ktorý tadiaľ predpokladá prístupovú cestu.

Dom je vhodný na bývanie dvoch rodín, prípadne viac generácií - nasťahovať sa a bývať.
Naskytuje sa tu tiež možnosť investičného plánu, prerobenie na viac bytových jednotiek, prípadne na penzión, vzhľadom aj na blízkosť termálnych kúpeľov a kľudné prostredie.

Doporučujem vidieť pre posúdenie celkového potenciálu domu.



Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
46808 luciavlckova[at]haloreality.sk 199900
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62306
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia