Rodinný domček v srdci Liptova

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Partizánska Ľupča, po čiastočnej rekonštrukcii

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj rodinný domček po čiastočnej rekonštrukcii nachádzajúci sa v pokojnej časti rázovitej podtatranskej obci Partizánska Ľupča. Dom je osadený na pozemku o celkovej výmere 372 m² hneď vedľa potoka Ľupčianka a je súčasťou dvojdomu no s vlastným dvorom. Za domom sa nachádza menšia hospodárska budova, ktorá je v súčastnosti využívaná ako sklad dreva. Zastavaná plocha domu predstavuje 120m². Po rekonštrukcii sa z neho dá vytvoriť krásny a priestranný rodinný dom či chalupa na vidiecky štýl.

Dispozičné riešenie pozostáva z veľkej haly, dvoch izieb,menšej komory a kúpelne s toaletou. Na poschodí je pripravené podkrovné bývanie. V dome je zavedená elektrika, vodovod, odpad riešený žumpou.
V interiéri bola vymenená čiastočne elektrická inštalácia, vybudovaná nová kúpeľňa s novým bojlerom, vaňou a prípojkou na práčku. V centrálnej časti bol vybudovaný nový komín, na ktorý je pripojená kachlová pec s liatinovou vložkou. V tejto miestnosti, kúpeľni a komore bola položená nová dlažba. V jednej izbe bola vyhodená pôvodná už zničená drevená podlaha.
Exteriér domu je tiež po čiastočnej rekonštrukcii . Kompletnou výmenou strechy vrátane krovu sa dom rozšíril o možnosť obývateľného podkrovia o výmere 120m², ktoré sa vie rozčleniť podľa predstáv nového majiteľa. Na streche sú zamontované štyri strešné okná. Bol vybudovaný nový komín, vymenili sa vchodové dvere a jedno okno v spodnej časti.

Obec Partizánska Ľupča poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť a je len 5 minút cesty z diaľnice a v blízkosti dvoch akvaparkov a lyžiarskych stredísk. Okolie je ideálne na relax, turistiku, cykloturistiku, či hubárčenie.

"Rodinný domček v srdci Liptova"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
bezproblémové parkovanie
elektrina, voda
elektrina na pozemku
voda na pozemku
izieb
120 m²
230 m²
160 m²
372 m²
áno
kameň
pozemok
klasický
2

Anna Jambrichová

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 931 038 annajambrichova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Liptovskom Mikuláši podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Liptovskom Mikuláši

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Liptovskom Mikuláši.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58895 annajambrichova[at]haloreality.sk 185500
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Velmi ochotna a znala veci, mila a usmievava pani, v kazdom pripade velmi profesionalne nam poradila ako predat nasu rekreacnu chatku, moc jej dakujeme. Spokojni zakaznici, manzelia Brlikovi.
  • Pani Anna mi pomohla predať dom s problémovým pozemkom. Profesionálny, ústretový a hlavne ľudský prístup, ochota vyjsť v ústrety a bezproblémová komunikácia. Jakub B.
  • Velmi spokojný profi. prístup, ochota a spoľahlivosť. Ďakujem, Marian Sedliak
  • Maximálna spokojnosť s rýchlym prístupom a komunikáciou pri predaji nehnuteľnosti. EM
  • Pani Jambrichovú odporúčame každému, kto má problém s predajom nehnutelnosti. Je to milá, usmiata pani s profesionálnym prístupom. S predajom sme nemali absolútne žiadne starosti a sme veľmi spokojní. Veľká vďaka. Mikušovci
  • Dobry den, chcem sa podakovat za služby pri predaji nehnutelnosti p. Hanke Jambrichovej. Velmi mila, ústretova, spolahliva, sikovna, vie poradit a pomoct za co jej prinalezi velke dakujem. Ak by som jej mala dat obodovanie dala by som 100 hviezdiciek . Ak niekto bude potrebovat, doporucim ju. K velkemu dakujem sa pripajajú s maximalnou spokojnostou aj moje sestry. Magdalena, Daniela a samozrejme ja Viera.Viera Ninajova
  • Bol som maximálne spokojný s jej službami.
  • Pani je profesionál, na takýchto ľuďoch môžte stavať. Filip Večerek
  • Pani Jambrichová je spoľahlivá, ochotná a naprosto kompetentná osoba. Rada pomôže aj poradí. Boli sme s ňou velice spokojný. Vrelo odporúčame. rodina Dian
  • Veľká spokojnosť z mojej strany, s prácou p.Jambrichovej. Ochotná, milá, úplná spokojnosť. Diky. Grunvaldsky Ľubomír.
  • Veľmi dobrá spolupráca s pani maklérkou. Ochotne , trpezlivo a profesionálne riešila predaj našej nehnuteľnosti až do úspešného konca. Poradí, pomôže. Mária
  • Chcem sa veľmi pekne poďakovať p. Jambrichovej z realitnej kancelárie Haloreality, Liptovský Mikuláš. Perfektná práca, profesionálny a hlavne ľudský prístup. Ďakujem za všetko, nech sa Vám darí. Vrelo odporúčame všetkým. Michaela
REALITNÝ MAKLÉR Liptovský Mikuláš
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia