Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačná chata Nové Mesto nad Váhom + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj 4 izbovú chatu v rekreačnej oblasti Zelená voda pri Novom Meste nad Váhom, ktorá je vhodná aj na celoročné bývanie. Dispozícia chaty je rozložená na dve podlažia. Na prízemí je chodba, obývacia izba spojená s plne vybavenou kuchyňou (vstavaná rúra, vstavaná umývačka riadu, voľne stojaca mikrovlnka, voľne stojaca chladnička, indukčný varný panel), menšia technická miestnosť (elektrický kotol a úložný priestor) a hosťovská toaleta. Tu je umiestnená práčka a sušička. Na poschodí sú umiestnené 3 samostatné izby, kúpeľňa (vaňa aj sprchovací kút) a druhá toaleta. Dom má elektrické vykurovanie (elektrický kotol), prízemie má podlahové kúrenie, na poschodí sú radiátory. V obývacej izbe sú krbové kachle, ktoré dokonale vyhrejú prízemie a časť priestorov (tzv. nočnú zónu) na poschodí . Počas tuhej zimy stačí prikúriť radiátormi, nakoľko dom má kvalitnú izoláciu, udrží teplo dostatočne dlho. K domu patrí aj samostatná veľká technická miestnosť, ktorá je prístupná z vonkajšej časti domu. Na pozemku sa nachádza altánok s murovaným grilom, vyhrievaný bazén o priemere 4,1 m a vlastná studňa. Pozemok má automatické zavlažovanie vodou z vlastnej studne. Dom je napojený na mestský vodovod. Vstupná brána je na diaľkové ovládanie. Chata má dostatočné zabezpečenie vonkajším aj vnútorným alarmom napojeným na strážnu službu. V dome je satelitná TV a internetové WIFI pripojenie. Dom sa predáva kompletne vybavený a možno ho okamžite užívať.
Rekreačné stredisko Zelená voda sa nachádza 2 km od Nového Mesta nad Váhom a 109 km od Bratislavy. Z hľadiska dopravnej dostupnosti je lokalita dostupná blízkou diaľnicou. Ide o rekreačný areál s vodnou nádržou, množstvom príležitostí na trávenie voľného času a oddych. Areál ma novovybudované športoviská. V blízkosti je viacero cyklotrás a turistických zaujímavosti ( Hrad Beckov – 6 km, mesto Trenčín a Trenčiansky hrad – 26km, kúpele Piešťany – 22 km, kúpele Trenčianske Teplice – 42 km). Počas letnej sezóny fungujú na Zelenej vode bufety a reštauračné zariadenia, plnohodnotná obchodná sieť je v blízkom Novom Meste nad Váhom.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62305
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
34317 * 198000
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62305
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia