Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, rodinný dom Nováky - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
93 000 €

Ponúkame na predaj dvojizbový rodinný dom v meste Nováky, postavený na rovinatom pozemku s výmerou 263 m².

Dom je postavený z tehly, pristavená kúpeľňa je z porobetónových tvárnic, vhodný na kompletnú rekonštrukciu. Úžitková plocha domu je 83 m² a obytná plocha je 61 m². Vykurovanie zabezpečuje plynový kotol. Odpad je vedený do žumpy. Prípojka do mestskej kanalizácie sa nachádza na pozemku.
Inžinierske siete: elektrina, plyn, voda.
Na pozemku sa nachádza murovaná komora, letná kuchyňa, suché wc - keďže v dome je len kúpeľňa.

Výhody:
-poloha s dostupnosťou do centra mesta bez nutnosti využívať osobné vozidlo
-autobusová a vlaková stanica v tesnej blízkosti
-MŠ a ZŠ, pošta, zdravotné stredisko
-bezproblémoví susedia

Vďaka svojej polohe je vhodný aj na podnikateľské účely.

Ak Vás táto ponuka zaujala, na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám rada odpoviem pri osobnom stretnutí.

izieb
83 m²
83 m²
61 m²
263 m²
11x24
áno
tehlová
pozemok
klasický

Bohuslava Záborská

Realitný maklér Prievidza, Levice, Turčianske Teplice

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 237 201 bohuslavazaborska[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Prievidzi podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Prievidzi, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Prievidzi

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Prievidzi.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
62288 bohuslavazaborska[at]haloreality.sk 93000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojný predávajúci bytu v Bojniciach, po podpise zmlúv s realitnou maklérkou Bohuslavou Záborskou.

  • Sme veľmi spokojný. Pani Záborská bola ochotná, ústretová ,príjemná ,našla si čas aj cez víkendy a aj neskoršie hodiny. Ak by sme v budúcnosti riešili nehnuteľnosť tak len s Pani Záborskou. Vrelo odporúčame. Ďakujeme. T. DZ. a A. B.
  • Z mojej strany maximálna spokojnosť s maklérkou. Má veľmi pekný prístup ku klientovi, snaží sa byť maximálne nápomocný, na všetky otázky vie vždy odpovedať preto veľmi vidieť, že sa vo svojej práci veľmi dobre vyzná. Je veľmi ústretová, vždy dodrží presný čas na aký sa dohodne s klientom. Má ľudský a profesionálny prístup voči klientovi a vysokú odbornosť vo svojej práci. Je maximálne zodpovedná. Veľmi pekne ďakujem za pomoc s predajom môjho bytu.Mikulcová Slavka.
  • Maximálna spokojnosť, jeden z najlepších maklérov s akým som mala česť spolupracovať :) Dana Kiabová
  • Veľmi príjemná, maklérka, vysoká profesionalita... Odporúčam, Lacknerova
  • Ďakujem za profesionálny prístup, bola som veľmi spokojná po všetkých stránkach, samozrejme odporúčam všetkým mojim známym. Tatiana
  • Maximalna spokojnost. Marek S.
  • Velmi ochotna a sikovna. Mila a spolahliva pani.
  • Funkciu makléra vykonáva odborne a svedomite. Jej práca je na vysokej profesionálnej úrovni. Oceňujem jej prístup ku klientom. Je ochotná vo všetkom pomôcť a poradiť. Je to veľmi milá a príjemná pani. Som spokojná s jej prácou.Haščáková Tatiana
  • Veľka spokojnost, odporučam túto realitnú kanceláriu. Prajem vela uspechov...... Z.T.
  • Profesionalny pristup, prijemne vystupovanie ,ochota a jednicka medzi maklermi.Zaneta
  • Veľmi príjemná, nie je neosobná, má cit pre klientov, som veľmi spokojná s jej prácou okolo predaja našej nemovitosti. Ďakujem. E.S.
REALITNÝ MAKLÉR Prievidza
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia