Pozemok s vlastným lesom - vhodný na výstavbu domu - pre milovníkov prírody

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, pozemok 3234m² Nálepkovo, Čierna Hora

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj veľmi zaujímavý a lukratívny pozemok vhodný pre výstavbu rodinného domu alebo rekreačného objektu, v OV, v malebnej obci Nálepkovo v časti Čierna Hora, okres Gelnica. Obec Nálepkovo je obkolesená nádhernou prírodnou scenériou s množstvom turistického a športového vyžitia.

Parcela registra "C" evidovaná na katastrálnej mape ako trvalý trávny porast v celkovej výmere 3243 m² má atypický obdĺžnikový tvar. Pozemok je mierne svahovitý, je situovaný na začiatku obce Nálepkovo zo smeru od obce Hnilčík a umiestnený je mimo zastavaného územia obce. Súčasťou pozemku je aj les, ktorý zaberá cca 1/3 plochy. K pozemku vedie prístupová asfaltová cestná komunikácia.

V písomnom vyjadrení obce k ÚPI je uvedené: "V aktualizácii územného plánu obce je možné zahrnúť predmetný pozemok ako pozemok pre možnú výstavbu pre účely bývania alebo individuálnej rekreácie."

VÝHODY:

- obec Nálepkovo je súčasťou národného parku Slovenský raj,
- nádherná príroda a ticho, ktoré lieči, je vhodným prostredím pre milovníkov prírody,
- občianska vybavenosť: MŠ, ZŠ, OÚ, pošta, lekáreň, lekári, obchody s potravinami, lyžiarsky areál Krečno a pod.,
- výborná dopravná dostupnosť počas celého roka,
- športové a turistické vyžitie.

VZDIALENOSTI:
- lyžiarske stredisko Ski centrum Mraznica v obci Hnilčík: 5 km,
- okresné mesto Spišská Nová Ves: cca 22 km,
- okresné mesto Gelnica: cca 35 km.

V prípade rýchleho a seriózneho jednania dohoda na cene možná.
MAKLÉR odporúča.

"Pozemok s vlastným lesom - vhodný na výstavbu domu - pre milovníkov prírody "
3234 m²

Bc. Dagmar Hájeková

Realitný maklér Spišská Nová Ves, Levoča

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 389 280 dagmarhajekova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Gelnici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Gelnici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Gelnici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Gelnici.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56129 dagmarhajekova[at]haloreality.sk 29900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojní predávajúci a kupujúci pri odovzdávania bytu v okrese Kežmarok, obchod zastrešovala manažérka pobočky Bc. Dagmar Hájeková.

  • S p.Hájekovou je úžasná spolupráca. Jej komunikácia, spoľahlivosť a profesionalita je na špičkovej úrovni. Zároveň je veľmi empatická a ľudská. Moju plnú dôveru si získala hneď pri prvej príležitosti spokupráce. Veľmi si ju vážim a zároveň sa teším na spoluprácu s ňou i v budúcnosti. Jana Korkošová
  • Chcela by som sa velmi pekne podakovat Bc.Dagmar Hajekovej za jej vynikajucu, profesionalnu pracu realitnej maklerky, ktora tuto pracu robi az nad ramec svojich povinnosti. Jej profesionalita ,ludskost, obetavost sa ani opisat nedaju jednym slovom. Vrelo odporucam kazdemu, kto jej sluzby potrebuje. Dakujem velmi pekne za to co vsetko pre naš pripad urobila.Marta Zelena
  • Spokojní klienti (kupujúci a predávajuci) z odovzdávania dvojizbového bytu v Spišskej Novej Vsi, obchod zastrešovala manažérka pobočky Bc. Dagmar Hájeková.

  • Chcela by som sa poďakovať za ústretový a profesionálny prístup. Pri všetkých úkonoch procesu predaja bytu bolo jasné, že spokojnosť klienta je pre Bc. Hájekovú prioritou. Marcela T.
  • Spokojní klienti jednoizbového bytu v Spišskej Novej Vsi, obchod zastrešovala manažérka pobočky Bc. Dagmar Hájeková.

  • Profesionalita, korektný prístup. Maximálna spokojnosť so službami z našej strany. PT
  • Spokojné klientky z odovzdávania bytu v Spišskej Novej Vsi, obchod zastrešovala manažérka pobočky Bc. Dagmar Hájeková.

  • Chcem sa aj touto cestou srdečne poďakovať Bc. Dagmar Hájekovej, ktorá rozhodne vie čo robí! A robí to dokonale, s láskou a vášňou. Ku každému klientovi má individuálny prístup presne podľa jeho potrieb. Má výbornú komunikáciu, prejav a záujem. Vybaví a vyrieši všetko, dokonca nad rámec svojich pracovných povinností.Monika Novotná
  • Rady by sme sa poďakovali p. Dagmar Hájekovej z RK Haloreality v SNV, ktorá nám zabezpečovala servis pri predaji nehnuteľnosti v Spišskej Belej. Je profesionálka vo firme, ktorá je naozaj ľudská v tvrdom svete biznisu. Pripravila atraktívny vizuál a bezchybné doklady od predaja až po zápis v katastri za 60dní. Zbavila nás stresu a ušetrila nervy aj čas.Ďakujeme Marta N. a Ruth C.
  • Boli sme veľmi spokojní.
  • Úžasný, ľudský a milý prístup pani Hájekovej ma utvrdil v tom, že som si vybrala na spoluprácu tu správnu realitnú kanceláriu Okrem toho vysoko profesionálny prístup, zrozumiteľne vysvetleny priebeh spolupráce. Mam naozaj veľmi dobrý pocit z nášho prvého stretnutia. Zdenka Hovancová
REALITNÝ MAKLÉR Gelnica
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia