Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Prenájom, rodinný dom Mýtne Ludany,

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na prenájom dve kompletne zrekonštruované dvojizbové bytové jednotky v rodinnom dome v Mýtnych Ludanoch.

Priestory sa nachádzajú v centre obce Mýtne Ludany, len 5 minút autom od okresného mesta Levice.

Ponúkané nehnuteľnosti na prenájom tvoria dva od seba oddelené a nezávislé dvojizbové byty so samostatnou kuchyňou a kúpeľňou nachádzajúce sa v jednom rodinnom dome na jednom podlaží.

Obe bytové jednotky sú ponúkané na prenájom predovšetkým pracovným partiám, pre zamestnancov firiem, alebo vzájomne známym osobám, keďže byty sú zariadené tak, aby každú spálňu mohlo obývať viac osôb spoločne. Majiteľ nemá záujem byty prenajať rodinám.

Dispozícia 1. bytovej jednotky:
zádverie spojené s kuchyňou s barovým sedením, 2 spálne, z toho jedna otvorená smerom do kuchyne (prakticky by sa mohlo jednať aj o obývaciu izbu spojenú so spálňou). Kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou.

Dispozícia 2. bytovej jednotky:
zádverie spojené s kuchyňou, 2 samostatné oddelené spálne, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou.

Bytové jednotky prešli kompletnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňa:
- výmena plastových okien so žalúziami, laminátové podlahy, obklady a sanita v kúpeľni a toalete, nové stierky, maľovky.

Izby sú kompletne zariadené, v každej izbe sa nachádza niekoľko postelí, skriňa, poličky, televízia a ďalší drobný nábytok.

Kuchyne sú plne vybavené pre okamžité bývanie, vrátane spotrebičov. V kúpeľniach sa nachádza práčka.

V bytoch je zavedený internet.

Rodinný dom, v ktorom sa bytové jednotky nachádzajú, bol zateplený.

Parkovanie vozidiel nájomcov je možné priamo vo dvore, na dvore sa nachádza pre nájomníkov gril, posedenie.

Cena za prenájom závisí od počtu osôb, ktoré budú obývať bytovú jednotku, cena za osobu je 210 eur/mesiac v prípade plnej obsadenosti bytovej jednotky (táto cena za osobu je konečná). Minimálna obsadenosť je 4 osoby na 1 byt, možné je ubytovať 8-10 osôb v jednom byte (plná obsadenosť).

Priestory sú pripravené na nasťahovanie, majiteľ nepožaduje depozit pre zahájenie bývania.

Obec Mýtne Ludany sa nachádza len 5 minút autom z mesta Levice, 8 minút autom k priemyselnému parku Géňa, v blízkosti termálne kúpalisko Margita-Ilona.

Vzhľadom na lokalitu, cenu za osobu a stav bytových jednotiek bývanie na tomto mieste rozhodne odporúčam.

V prípade záujmu o ďalšie informácie alebo o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať.





Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58584 juditajanickova[at]haloreality.sk 750
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia