Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Liptovská Kokava - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj rodinný dom spojený s drevenicou v obci Liptovská Kokava v okrese Liptovský Mikuláš. Dom je postavený na pozemku o celkovej výmere 633m², z toho zastavaná plocha domu 69m² a drevenice 67m².

Dom je čiastočne rekonštruovaný - obnovená fasáda, stierky, plastové okná, podlahy (všetko v. r. 2013) a pozostáva z 2 poschodí a neobývaného podkrovia. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa a samostané WC. Na prvom poschodí sa nachádzajú 2 obytné miestnosti a balkón. V podkroví sa nachádza manzartka, inak je pokrovie neobývané. Strecha je sedlová, nezateplená pokrytá neelexovaným plechom. Kúrenie je ústredné napojené na kotol na tuhé palivo a plynový kotol (ohrev TÚV), oba kotle sa nachádzajú v pivnici.

K rodinnému domu je pripojená drevenica o rozlohe 67m² a za domom sa nachádza dreváreň.

V drevenici sa nachádza obývacia miestnosť s kachľovou pecou, komora a kuchyňa. Drevenica nie je napojená na vodu, kanlizáciu, ústredné kúrenie ani plyn a je v pôvodnom ale zachovalom stave.

Dom s drevenicou je vhodný na trvalé bývanie s možnosťou využitia aj na rekreačné účely a podnikanie. Obec Liptovská Kokava leží vo východnej časti Liptovskej kotliny, 20 minút cesty autom od okresného mesta Liptovský Mikuláš. Atraktívna poloha dedinky predstavuje ideálny východiskový bod pre podnikanie mnohých výletov do okolia Liptova, Vysokých a Nízkych Tatier.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
49944 marianhlavna[at]haloreality.sk 68800
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia