Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Levice, 3 izby + KK, šatník + 2 lodžie - ZNÍŽENÁ CENA

87 900 €
9 000€ZNÍŽENIE CENY O

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj zaujímavo dispozične riešený 3 izbový byt s dvomi lodžiami v obľúbenej lokalite mesta Levice.

Byt sa nachádza na 13./13 poschodí bytového domu s dvoma novými modernými výťahmi.

DISPOZÍCIA:

- byt pozostáva zo vstupnej chodby/zádveria, ďalšej chodbičky, odkiaľ sa dostanete do kúpeľne a do kuchyne s lodžiou. Z kuchyne je priamy vstup do jednej zo samostatných spální s lodžiou a taktiež do obývacej časti, ktorá je čiastočne prepojená s ďalšou spálňou s murovaným a oddeleným šatníkom.

Byt prešiel pred časom čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala:
- plastové okná a dvere s vnútornými žalúziami, na oknách bez lodžií sa nachádzajú aj exteriérové plastové žalúzie. V chodbe, kuchyni a kúpeľni bola položená dlažba, v obytných miestnostiach laminátové podlahy. Steny pokrýva omietka. Kúpeľňa spojená s toaletou je vymurovaná, steny obložené obkladom a podlaha dlažbou. V kúpeľni sa nachádza rohová vaňa, umývadlo s drobným kúpeľňovým nábytkom, priestor pre práčku, bidet a toaleta. Renovované boli aj stupačky - rozvody vody.

Byt sa predáva čiastočne zariadený, v byte zostáva staršia, ale zachovalá kuchynská linka, vstavaný úložný priestor/skriňa v kuchyni, stôl v kuchyni, iné zostávajúce príslušenstvo a zariadenie po dohode s majiteľom.

Pre nového majiteľa je v byte dostupný optický internet a na streche bytového domu aj vlastný satelitný prijímač.

Kúrenie v byte je ústredné, náklady na bývanie vrátane nájmu a energií (elektrina, plyn) pri obývaní 2-mi osobami sa pohybujú vo výške cca 190 eur/mesiac.

Bytový dom prešiel takisto rekonštrukciou - renovovaná fasáda, zateplená strecha, nové moderné výťahy, čistý udržiavaný vchod s čipovým vstupom.

Ako dodatočný úložný priestor sú k dispozícii spoločné priestory vo vchode bytového domu, k bytu neprislúcha vlastná pivnica.

Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je bezproblémové parkovanie, tesná blízkosť vlakovej aj autobusovej stanice, zároveň sa nachádza len niekoľko minút pešou chôdzou od centra mesta.

Ďalšou výhodou je, že v byte je vďaka izolácii stien a strechy bytového domu príjemná klíma a tiež to, že vás neruší hluk susedov z horného poschodia, navyše,
dve lodžie bytu s bezpečnostnou mrežou poskytnú krásny výhľad na mesto.

Byt je okamžite obývateľný, bez tiarch a k dispozícii podľa dohody s majiteľom.

Pre viac informácií o nehnuteľnosti alebo pri záujme o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať.

"Ideálna lokalita, príjemné bývanie s občianskou vybavenosťou v blízkosti"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62253
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60848 juditajanickova[at]haloreality.sk 78900
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62253
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia