Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Kráľová nad Váhom + VIDEOOBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj murovanú, podkrovnú, podpivničenú chatu so záhradou v záhradkárskej oblasti obce Kráľová nad Váhom v tesnej blízkosti rieky Váh.

Dispozíciu chaty tvorí obytné prízemie o rozlohe 15m², predsieň 6m², podkrovie 5m² a pivnica pod chatou 12m². Vstup na pozemok o celkovej rozlohe 261m² je cez uzamykateľnú bránu, v prednej časti je umiestnená chata a zadnej je situovaná záhrada. Parkovanie je možné pri chate, alebo pre niekoľko áut priamo pred nehnuteľnosťou.

Do pozemku aj do chaty je privedená elektrika s vlastnými hodinami a úžitková voda z vŕtanej studne. Na pozemku je vybudovaná murovaná šachta na vodu. Suchá toaleta je umiestnená na súkromnom mieste za chatou. V záhrade je trávnatý porast, vysadené tuje, ovocné stromy višňa a slivka. Nehnuteľnosť je chránená oplotením z troch strán a vstupnou bránou z prednej strany. Aktuálne nehnuteľnosť prešla rekonštrukciou, (nová maľovka interiér aj exteriér, nové plastové okná, terénne úpravy, nový makadam, nová tieniaca plachta okolo celého pozemku, upravená záhrada, nové čerpadlo na vodu.

Pre lepšiu predstavu chaty a záhrady si pozrite video v linku:
https://youtu.be/QnEyF07lMAQ

Benefity:
- chata je murovaná, podpivničená s podkrovím
- poloha v tesnej blízkosti rieky Váh
- tichá lokalita obklopená zeleňou
- elektrika a voda na pozemku
- kompletná rekonštrukcia (interiér a exteriér)
- bezproblémové parkovanie
- celoročné využitie
- v blízkosti občianska vybavenosť

Nehnuteľnosť nie je zaťažená ťarchou a kúpou je okamžite k dispozícii.

V prípade záujmu Vám sprostredkujeme znalecký posudok a financovanie prostredníctvom banky.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
58753 jozefbozenik[at]haloreality.sk 46990
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia