Overená nehnuteľnosť

Bezpečná kúpa s profesionálmi v realitách

Predaj, pozemok pre rodinný dom 755 m² Košolná

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj 2 stavebné pozemky v novej lokalite v obci Košolná - lokalita PODBOR.
Pozemky v kľudnom, tichom prostredí veľkosť pozemkov 755 - 762m² na individuálnu výstavbu. Ku každému pozemku patrí podielove vlastníctvo na príjazdovaj ceste. Tichá lokalita kúsok od obce.
Pozemky sa nachádzajú v územnom pláne obce a ku všetkým je súhlasné stanovisko obce k výstavbe.
V rámci projektu bude pripravená nová cesta, prípojka elektriky na každom pozemku, voda vlastnou studňou. Dokončenie projektu 2024. Cena 99€/m².
Pozemok 1 - predaný
Pozemok 2 - predaný
Pozemok 3 - predaný
Pozemok 4 - predaný
Pozemok 5 - 762 m²
Pozemok 6 - 755 m²

elektrina
elektrina
755 m²

Miloš Silný

Realitný maklér Trnava, Hlohovec, Piešťany

0918... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0918 530 509 milossilny[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Trnave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Trnave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Trnave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Trnave.

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
59328 milossilny[at]haloreality.sk 99
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Pan Silný je profesionálny makler pre ktoreho je čestnosť, ustretovosť, ľudský prístup samozrejmosťou! Boli sme s ním nadmierne spokojní pri predaji domu! Prajeme mu ešte dalšie úspechy! V.V.
  • Veľká spokojnosť pri predaji nehnuteľnosti, promtnosť a dôslednosť. ĎakujemALENA Budaiová
  • Priateľský, úprimný, profesionálny, som maximálne spokojný od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti. Vrelo odporúčam. Ďakujem MH
  • Veľmi dobrá skúsenosť, príjemný maklér. Ochota, poradenstvo, komunikácia na super úrovni. Malík
  • Veľmi ústretový maklér, bol som spokojný s jeho prístupom. Peter Sloboda
  • Ďakujem za skvelú prácu pri predaji našej nehnuteľnosti. Boli sme úplne spokojní s prácou p. Silného a prajeme mu ďalšie pracovné úspechy. J.K
  • Veľmi príjemné vystupovanie, ústretové jednanie, vyžaruje z neho kľud čo je pri danej profesii dôležité. Pri každom stretnutí pozitívne naladený. Odporúčam M.P.
  • Sme spokojní. Máme s ním už skúsenosť z minulosti. I.O.
  • Milý, šikovný...oslovím ho aj nabudúce ak budem potrebovať... AMF
  • Velmi nespokojny schovanim a jednanim.
  • Z mojej strany veľká spokojnosť, Noro.
  • Dobrý profesionálny prístup ku klientovi aj samotnej realizácii predaja. Milan Vaško
REALITNÝ MAKLÉR Trnava
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62012
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia