Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Košariská

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj chalupu v nádhernom prostredí Myjavských kopaníc v obci Košariská okres Myjava. Chalupa sa nachádza na polosamote a je možné ju využívať aj na celoročné bývanie. K chalupe patrí aj prístavba 15m² v ktorej sa bude nachádzať letná kuchyňa a sklad. Chalupa a priľahlá letná kuchyňa sú momentálne v štádiu ukončovania rekonštrukcie.
Dispozícia chalupy:
prízemie: vstupná chodba, kuchyňa, obývačka s krbovými kachľami Jotul - majolika, kúpelňa s wc a sprchovacím kútom, spálňa s malou retro pieckou, chodba (možnosť vstavanej skrine), priestor so schodiskom do podkrovia (možnosť špajze ).
Podkrovie: dve spálne, wc s umývadlom
V chalupe sú nové 6 komorové okná s trojsklom, kompletná nová elektroinštalácia, rozvody vody, odpady a žumpa.
Prebiehajúce rekonštrukčné práce: výmena strešnej krytiny za plechovú tmavohnedú, nové odkvapové žľaby a zvody, Myjavský ornament na fasáde domu, dlažba s podlahovým vykurovaním vo vstupnej miestnosti v kuchyni a v kúpeľni, obklady v kúpeľni a v kuchyni za kuchynskou linkou ( ešte možnosť výberu ), plávajúce drevené podlahy vo všetkých ostatných miestnostiach ( ešte možnosť výberu ), nové drevené schody do podkrovia, drevené morené palubovkové podlahy v podkroví, drevené dvere a zárubne, zateplenie podkrovia minerálnou vlnou so stenami a šikminami zo sadrokartónu, elektrické konvektory v obytných miestnostiach, kuchynská linka s umývačkou riadu, drezom, rúrou na pečenie, varnou elektrickou doskou drezom a batériou ( ešte možnosť výberu ), v obývačke krbové kachle zn. JOTUL majolika hnedé v spálni retro kachle, kúpeľňa so sprchovacou zástenou, sprchovou batériou, wc geberit, umývadlo, wc kombi v podkroví s umývadlom v samostatnej miestnosti, oplotenie z ulice z drevených orezov na kovových stĺpikoch, pred obývačkou drevená terasa 4x3m, prislúchajúca stavba na pozemku bude mať novú omietku, nové odkvapové žľaby a zvody, vstup na pozemok a parkovacie miesto nad žumpou vysypané makadamom, montáž nového čerpadla vody a tlakovej nádoby zo studne.
Cena je uvedená po kompletnej rekonštrukcií ,tak ako je vyššie popísaná. Termín dokončenia rekonštrukcie je koniec Augusta 2022.



Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58212 zoltanvarga[at]haloreality.sk 130000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia