Súkromie a pokoj pre vaše nové bývanie

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, pozemok pre rodinný dom 658 m² Horná Seč, elektrina a voda na pozemku

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
53 400 €
MOŽNÝ ODPOČET DPH

Ponúkame vám na predaj pekný, rovinatý, rozlohou celkom atypický a zaujímavý pozemok v pokojnej časti obce Horná Seč, okres Levice.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Nehnuteľnosť s celkovou rozlohou 658 m² je pripravená na výstavbu rodinného domu, ktorého rozloha nie je obmedzená. Pozemok v tvare nepravidelného lichobežníka je charakterizovaný ako ostatná plocha s orientačnými rozmermi predná šírka 40 m x pravá dĺžka 45 m, ľavá dĺžka 25 m, zadná najmenšia šírka 5 m.

Nehnuteľnosť nie je oplotená, avšak hranice pozemku sú vytýčené.
Veľkou výhodou tohto pozemku je jeho umiestnenie, ktoré poskytuje atypický rozmer pre výstavbu a priestor pre realizáciu externých aktivít. Ďalšou výhodou pozemku je poloha v lokalite, kde pozemok nie je konfrontovaný priamo s hlavnou prístupovou cestou, a teda sa predpokladá väčšie súkromie pre bývanie.

K lokalite, kde sa nehnuteľnosť nachádza, vedie aktuálne 7 m široká nespevnená obecná komunikácia, ktorá bude po ukončení výstavby elektrického vedenia po celej dĺžke ulice vyasfaltovaná a k bránkam pozemkov bude dobudovaný chodník zo zámkovej dlažby.

INŽINIERSKE SIETE:

Budúcu stavbu na pozemku bude v 7/2024 možné pripojiť na elektrinu, vo výstavbe je aktuálne elektrické vedenie, ktoré umožní napojenie pre celú lokalitu, vlastná prípojka obecného vodovodu je k dispozícii na hranici pozemku, plyn nie je možné pripojiť. Kanalizácia v obci nie je k dispozícii, v prípade výstavby sú možnosti vedenia odpadu buď žumpou alebo ČOV.

VÝHODY:

- lokalita pozemku dáva záujemcom možnosť využiť tento priestor pre účely trvalého bývania, nachádza sa v intraviláne obce
- novovybudované inžinierske siete
- umiestnenie pozemku v lokalite zaručí súkromie a pokojnú atmosféru pre obyvateľov novovybudovanej ulice s 8 pozemkami
- vzdialenosť do 5 min. autom od okresného mesta Levice
- výborná investícia do budúcnosti - svoju cenu určite nestratí, práve naopak
- MOŽNOSŤ ODPOČTU DPH

Nehnuteľnosť je bez tiarch a pre kúpu k dispozícii ihneď.

Ak vám nevyhovuje tento pozemok, v lokalite ponúkame ďalšie možnosti nasledovne:
Pozemok 8 - rozloha 592 m², cena 42.990 eur
Pozemok 7 - rozloha 416 m², cena 38.400 eur
Pozemok 6 - rozloha 397 m², cena 35.700 eur
Pozemok 5 - rozloha 398 m², cena 40.990 eur
Pozemok 4 - rozloha 416 m², cena 42.600 eur
Pozemok 3 - rozloha 465 m², cena 47.500 eur
Pozemok 1 - rozloha 582 m², cena 59.200 eur

LOKALITA:

Obec Horná Seč je príjemným predmestím Levíc, ponúka svojím obyvateľom pokojné bývanie s dostatočnou občianskou vybavenosťou.
Nájdete tu potraviny, materskú školu, dom seniorov, pohostinstvo a iné menšie prevádzky. Kompletnú občiansku vybavenosť doplní už spomenuté okresné mesto v blízkosti.

NÁZOR MAKLÉRA:

Vzhľadom na pokojnú lokalitu v obci s približne 550 slušnými obyvateľmi a možnosť vytvoriť si v tejto lokalite vlastný priestor pre trvalé bývanie s dostupnosťou všetkých potrebných inžinierskych sietí, nehnuteľnosť rozhodne odporúčam najmä záujemcom, ktorí chcú svoj voľný čas i bývanie spojiť s prírodou na predmestí.

V prípade, že vás táto nehnuteľnosť zaujala, viac informácií vám rada poskytnem pri osobnej obhliadke, ktorá je možná ihneď.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať.

"Súkromie a pokoj pre vaše nové bývanie"
elektrina, voda
elektrina
voda
odpočet
658 m²
40x25
pozemok

Judita Janíčková

Realitný maklér Levice

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 037 834 juditajanickova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Leviciach podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Leviciach, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Leviciach

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Leviciach.

35000
zazmluvnených klientov
4710
recenzií od klientov
62390
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
65639 juditajanickova[at]haloreality.sk 53400
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Pani Janíčková milá, ústretová, pohotová, veľká spokojnosť. Ďakujem za sprostredkovanie predaja. S.Š.
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní rodinného domu v okrese Levice, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

  • Dobrý deň pani Janíčková, veľmi pekne ďakujeme pani Janíčkovej za skvelú spoluprácu, bola pre nás od začiatku až do konca naozaj TOP maklérka. Prajeme jej veľa osobných aj pracovných úspechov.
  • Super spokojnosť veľká.
  • Pani maklérka je veľmi profesionálna a zodpovedná, pri kúpe a prepise nehnuteľnosti veľmi ochotná. Boli sme veľmi spokojní, v mnohých veciach nám vyšla v ústrety, radi s ňou budeme spolupracovať aj v budúcnosti. HJ
  • Veľmi profesionalne jednanie s klientom, usmievavá a ochotná pomôcť. Určite odporúčam pre predaj Vašej nehnuteľnosti.Vrecníkova Zuzana
  • Pani Janičková mi sprostredkovala kúpu nehnuteľnosti v Domadiciach. Musím vyzdvihnúť maximálnu profesionalitu, ochotu, obetavosť a ľudský prístup. A.T.
  • Spokojní kupujúci a predávajúci trojizbového bytu v okrese Levice, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Veľmi sme boli spokojní s pani Janíčkovou, príjemné a profesionálne vystupovanie. Ďakujeme jej za náš domček.
  • Spokojná predávajúca pri odovzdávaní rodinného domu v Leviciach, na fotke s realitnou maklérkou Juditou Janíčkovou.

  • Šikovná, ochotná, príjemná a starostlivá, tak presne by mal vyzerať (vystupovať) realitný maklér. Veľmi príjemná skúsenosť a skvelé vyjednávacie a diplomatické schopnosti. Dokázala udržať obe strany mimo Stress a vzťah predávajúci-kupujúci v pokoji aj za ťažších chvíľ. Odporúčam.Noro Odinson
  • Spokojná predávajúca a kupujúci pri odovzdávaní bytu v Leviciach, na fotke s manažérkou pobočky Juditou Janíčkovou.

REALITNÝ MAKLÉR Levice
35000
zazmluvnených klientov
4710
recenzií od klientov
62390
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia