Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Galanta, 3D OBHLIADKA + VIDEO OBHLIADKA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY + VIDEOOBHLIADKA + 3D OBHLIADKA

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Exkluzívne ponúkame na predaj zrekonštruovaný 3 izbový byt v osobnom vlastníctve, v okresnom meste Galanta, v časti Revolučná štvrť.

Link na 3D VIRTUÁLNU OBHLIADKU:
https://tinyurl.com/zflbz05o

Link na VIDEO OBHLIADKU:
https://youtu.be/03tdrAW2nTE

Z dôvodu epidemiologickej situácie je veľkou výhodou možnosť obhliadky bytu aj Virtuálne, bez nutnosti osobnej návštevy a prezeranie si bytu aj s 3D priestorovými objektami, ako keby ste sa nachádzali priamo v byte :-)
Samozrejme v prípade vážneho záujmu je možnosť aj obhliadky osobne :-)

Byt o rozlohe 73m² sa nachádza na 4/12 poschodí s výťahom a balkónom.
Byt je veľmi dobre dispozične riešený, nakoľko je denná a nočná časť oddelená. Taktiež je spálňa a detská izba v odstupe pre súkromie detí aj rodičov :-)
Veľkou výhodou je aj množstvo ukladacieho priestoru v zabudovaných skriniach s posuvnými dverami v hale a na chodbe.
Dispozične pozostáva zo vstupnej haly, chodby, veľkej kuchyne, veľkej obývacej izby, spálne, detskej izby, veľkej kúpeľne a samostatného WC.
Byt prešiel kompletnou poctivou rekonštrukciou, ako nové plastové okná so žalúziami, bezpečnostné dvere, kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi, bodové svetlá, plávajúce podlahy, komplet kúpeľne s vaňou a WC, obklady, dlažba, sanita, jadro a elektroinštalácie.
Na chodbe, v hale, kúpeľni a WC je dlažba, v kuchyni a v izbách plávajúca podlaha.
Celý bytový dom prešiel kompletnou rekonštrukciou, vrátanie zateplenia, nových rozvodov vody, nových výťahov, odpadu, schránky, zvončeky a podobne.
V bytovom dome sa nachádza kamerový systém a vstup pomocou čipu.
Bytový dom sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite mesta, s dobrou dostupnosťou do centra aj do prírody a na dnešnú dobu s dobrou možnosťou parkovania.
V byte je centrálne vykurovanie s nízkymi nákladmi na bývanie.
K bytu prislúcha aj pivnica v prízemí.
V okolí je dostatok zelene.
Byt sa nachádza vo vynikajúcej lokalite mesta Galanta, v blízkosti škola, škôlka, obchody, banky, reštaurácie.
Byt je voľný IHNEĎ
V prípade záujmu je možnosť dohody aj so zariadením.
Vzdialenosť od Trnavy je 25 km, Serede 12 km, Šale 10 km Nitry 37 km.

"Veľmi dobre dispozične riešený byt"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
53519 michaldusecina[at]haloreality.sk 82900
35000
klientov so zmluvou
4631
recenzií od klientov
62016
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia