Tu sa ozýva štebot vtákov, šum stromov a melódia močiarov.

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rekreačný pozemok Gabčíkovo, oáza pokoja v náručí prírody - ZNÍŽENÁ CENA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

Znížená cena TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj slnečný, rovinatý pozemok v obci Dedinské Ostrovy, ukrytý v nádhernej prírode lužných lesov.

Pozemok o rozlohe 593 m² je celý oplotený. V záhrade sú vysadené ovocné stromy, jabloň, hruška, slivky, orech. Elektrická prípojka sa nachádza pred nehnuteľnosťou a vodu je možné riešiť studňou.

Mesto Gabčíkovo poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť, je vzdialené 10 km, Bratislava 58 km a Dunajská Streda 23 km.

Príjazdová asfaltová a čiastočne spevnená komunikácia umožňuje bezproblémovú dostupnosť k nehnuteľnosti ako aj parkovanie priamo ňou.

Milovníkov prírody očarí nádherná flóra, nadšencov cyklistiky asfaltová cyklotrasa, ktorá začína a aj končí v hlavnom meste a prírodné krásy Dunaja si môžete vychutnať aj na palube vyhliadkovej lode. Ideálne miesto , ak hľadáte útočisko pre seba, svoju rodinu, kde viete stráviť voľné chvíle, nabrať silu a dokonale sa zrelaxovať.

Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve, bez tiarch a kúpou ihneď voľná.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

"Tu sa ozýva štebot vtákov, šum stromov a melódia močiarov. "
elektrina
elektrina
593 m²
21x28
pozemok

Andrea Vígh

Realitný maklér Komárno

0944... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0944 542 832 andreavigh[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Dunajskej Strede podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Dunajskej Strede, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Dunajskej Strede

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Dunajskej Strede.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
62448 andreavigh[at]haloreality.sk 44990
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Predaj nehnuteľnosti prebehol takmer bez mojej účasti, všetko bolo za mňa zariadené. Výborný servis.
  • Spokojnosť s prácou pani Vigh je výborná, dokonca doteraz najlepšia než pri iných realitných kanceláriách. Výborná komunikácia, rýchle vybavenie pri predaji nášho pozemku. Má anjelskú dušu a budeme ju odporúčať aj známym. Tešíme sa na ďalšiu spoluprácu a prajeme jej všetko len to najlepšie v pracovnom aj súkromnom živote.Lenka a Jozef Tatrnovci
  • Srdečne ďakujeme za vysoko profesionálny, proklientský a zároveň ľudský prístup, vďaka ktorému sa tešíme z víkendových pobytov v našom vysnívanom domčeku. Ešte raz veľká vďaka za celú našu rodinu.rodina Vladovičová
  • Příjemný, zároveń profesionální přístup k prodeji naší nemovitosti. Vše vyřízeno k naší spokojenosti a to na dálku. Velmi děkujeme.Monika a Pavel Fořtovi
  • Profesionálny, promptný, spoľahlivý prístup pani Andrei si nadovšetko vážim, 100% na komunikácia, ústretové jednanie bez stresu a napätia. Vždy milá, pozorná a pozitívna. Som vďačná za spoluprácu a jej služby, určite kedykoľvek odporučím. Do budúcnosti prajem veľa pracovných úspechov a spokojných klientov.Marta
  • Veľmi pekne ďakujem za ústretový, komunikatívny, profesionálny a ľudský prístup. Pani Andrea je milá, sympatická, príjemná a šikovná dáma, ktorá sa rozumie svojej práci a vidieť, že ju vykonáva s radosťou. Som veľmi spokojná a vďačná, že som stretla práve ju. Všetko prebehlo v najlepšom poriadku, rýchlo a pod jej dozorom. Ak by som ešte v budúcnosti potrebovala niečo riešiť, bez váhania sa obrátim na pani Andreu. Ďakujem Vám pani Andrea, nech sa Vám všetko darí :-) Eva
  • Andrea Vígh je vynikajúca realitná maklérka. Sprostredkovala predaj mojej nehnuteľnosti a vypracovala všetky potrebné dokumenty. Bola rýchla, efektívna a podala návrh na vklad do katastra za 24 hodín od nášho prvého telefonického kontaktu. Tiež zorganizovala podpis zmluvy na matrike a dohliadala na uskutočnenie platby. Som veľmi spokojný s jej profesionálnym prístupom a odporúčam ju všetkým, ktorí hľadajú spoľahlivého realitného makléra. Ďakujem, Andrea!Alexander Csonka
  • Veľmi milá, ochotná pani.
REALITNÝ MAKLÉR Dunajská Streda
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia