Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Dunajská Lužná, Nové Košariská

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný, samostatne stojaci, 5-izbový rodinný dom v Dunajskej Lužnej, v tichej zastavanej časti Nové Košariská, ktorá je vyhľadávaná vďaka svojej lukratívnosti. Dom je postavený na pozemku o celkovej výmere 543m², pričom jeho obytná plocha je 148m² a zastavaná plocha je 80m².

Dispozične rodinný dom pozostáva:

- vstupná predsieň so vstavaným nábytkom na mieru
- priestranná obývačka s krbom, prakticky oddelená od kuchyne s priestrannou špajzou a výstupom na zastrešenú terasu so sedením. Kuchynská linka je v unikátnom, udržiavanom stave so zabudovanými elektrickými spotrebičmi ( varná doska, el. rúra, umývačka riadu, chladnička).
- 3x spálňa so vstavanou skriňou, z jednej spálne je výstup na balkón
- priestranná izba s výstupom na balkón, využívaná ako druhá obývacia izba na poschodí
- chodba vedúca k izbám so schodiskom obloženým dubovými našlapnicami
- 2x kúpeľňa s WC/bidet/ + sprchový kút/vaňa. Vo väčšej kúpeľni na poschodí je umiestnená vaňa.

Záhrada a pozemok:

- kompletne oplotený s automatickou posuvnou bránou (diaľkové ovládanie)
- okrasná záhrada lahodiaca oku a ideál pre oddych a relax + udržiavaný trávnik + ovocné stromčeky,
- závlahový automatický systém pred aj za domom
- drevený altánok so sedením a prípojkou na vodu

Garáž:

- samostatne stojaca pre dve autá s vlastným súpisným číslom
- v zadnej časti zariadená + v zadnej časti umiestnená navŕtaná vlastná studňa
- automatická brána (diaľkové ovládanie)

Technické údaje:

- Inžinierske siete: voda, elektrina, kanalizácia, plyn, studňa,
- stavebný materiál: tehla
- kombinované kúrenie: radiátory ( izby ) + krb ( teplovzdušný + prieduchy vo všetkých izbách )
- klimatizácia - dostatočne silná jednotka umiestnená na poschodí, ktorá v lete príjemne postačujúco vychladí aj spodnú časť domu
- dom je kompletne zateplený
- poplašné zariadenie - alarm s pohybovými a teplotnými senzormi, s vnútornou aj vonkajšou sirénou
- video-vrátnik
- kotol je plynový aj ohrev vody
- vonkajšia brána – diaľkové ovládanie
- parkovanie: pre dve autá na pozemku na parkovacom státí + pre dve autá v garáži + dve-tri autá pred bránou
- plastové okná izolačné 3-sklo
- priemerné mesačné náklady cca 127 € /BVS, ZSE, SPP/

Lokalita:

Obec Dunajská Lužná má výbornú občiansku vybavenosť – nákupné centrum, škola, škôlky, veľké zdravotné stredisko s množstvom špecializovaných ambulancií, pošta, reštaurácie, fitnes, hrádza, tenisové centrum, v lete si môžete zaplávať na jazerách vzdialených od domu do 2 minút(Košariská)...
Nové Košariská sú známe najmä vďaka jazeru, ktoré sa v lete využíva na slnenie a kúpanie a vďaka čistej vode a dobrej viditeľnosti aj na potápanie. Potápačská základňa vybudovaná pri tomto jazere tu celoročne prevádzkuje bufet s občerstvením a konajú sa tu aj rôzne akcie a podujatia.

Len 13 min. autom je vzdialený multifunkčný rezort X-bionic sphere v Šamoríne, ktorý okrem jazdeckého klubu ponúka široké možnosti relaxu a športu s olympijským vybavením na svetovej úrovni – pre profesionálov i amatérov, fitness, wellness, športové krúžky pre deti... Niekoľko detských, plaveckých aj relaxačných bazénov s toboganmi poskytuje relax pre celú rodinu. Okrem športového vyžitia sa tu konajú rôzne európske i svetové športové súťaže, kultúrne podujatia, k dispozícii je Tuli kino a na svoje si prídu aj gurmáni.

Nákupy môžete realizovať v 9 min. autom vzdialenom nákupnom centre v Šamoríne – Lidl, Kaufland, dm, Deichmann, Tedi, Pepco, CCC, Takko, Kik, Sportissimo, Planeo, Super Zoo, JYSK, GATE, Mobelix..., alebo 5 min. vzdialenom City parku Rovinka.

Milovníci agroturistiky môžu využiť samozber len 7 min od domu (jahody, hrášok, levanduľa, jablká...) na poliach miestneho producenta – Dobré jablká (www.dobrejablka.sk).

Dostupnosť do centra mesta Bratislava - rýchlostná cesta R7 Vám zabezpečí bezproblémové napojenie na Bratislavu. Po otvorení R7 je Dunajská Lužná jednou z najžiadanejších lokalít v blízkosti Bratislavy :-).

K cene nehnuteľnosti bude pripočítaný sprostredkovateľský poplatok 5.000€ pre realitnú kanceláriu, ktorý zahŕňa kompletný právny servis a vedenie celého obchodu celoslovenskou realitnou kanceláriou, ktorá je top jednotkou na Slovensku. Cena nehnuteľnosti komplet je 405.000€.
Neváhajte ma kontaktovať v prípade záujmu o obhliadku, budem sa snažiť o Vašu maximálnu spokojnosť.
Odporúčam vidieť.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
56752 viliamsmerek[at]haloreality.sk 405000
35000
zazmluvnených klientov
4680
recenzií od klientov
62223
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia