Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Dolná Lehota

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj samostatne stojaci domček, 6/10 staršieho rodinného domu a záhradnú chatku v obci Dolná Lehota v malebnej krajine pod hrebeňom Nízkych Tatier. Nehnuteľnosti sa nachádzajú na udržiavanom, oplotenom pozemku s rozlohou 765 m² v zastavanej časti obce. Ku predávanej časti staršieho rodinného domu prináleží aj 6/10 pozemku o rozlohe 1 342 m² na ktorom sa dom nachádza. Menší dom 80 m² pozostáva z izby, kuchyne, WC, garáže a drevárne. V svahu je postavená veľká, dvojkomorová pivnica. V príjemnej záhrade s ovocnými a okrasnými stromami je tehlová chatka, pôvodne používaná ako maštaľ. Nehnuteľnosti sú orientované na juhovýchod a susedí z rodinným domom, ktorého druhé podlažie 140 m² disponuje samostatným vchodom a prislúcha ku predávanej nehnuteľnosti. Pozostáva z verandy, chodby, kuchyne, troch izieb, kúpeľne, WC a komory. V strešnej časti domu je klasický pôjd. Táto nehnuteľnosť ponúka po rekonštrukcii široké možnosti využitia na trvalé bývanie s podnikaním v agroturistike a tiež ako prázdninový dom, celoročne využiteľný. Blízkosť hôr v ktorom sa nachádza nie je narušené masívnym turistickým ruchom, región Horehronia tu však ponúka milovníkom prírody a aktívneho oddychu množstvo možností na relax, v blízkosti sa nachádza atraktívna turistická oblasť Krpáčová a Tále, na južnú stranu Chopku je to 25 minút cesty autom. Obec má takmer kompletnú občiansku vybavenosť, školu, škôlku, obchod. V strede obce je výdatný prameň pitnej vody s liečivými účinkami. V blízkom okolí sú k dispozícii pracovné príležitosti, do Banskej Bystrice je to 25 minút cesty autom, do Brezna 10 minút. Túto ponuku je nutné vidieť, pri kúpe využiť priateľskú cenu nehnuteľnosti a osobne si vychutnať možnosti bývania v pokojnej ulici z rýchlym prístupom na hlavnú cestu smerujúcu do centier miest v blízkosti, ale aj ku centrám športového a kultúrneho využitia. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
47922 annanociarova[at]haloreality.sk 52000
35000
zazmluvnených klientov
4690
recenzií od klientov
62330
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia