Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Dačov Lom

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Hľadáte dom mimo mesta? V tichej dedine uprostred prírody? Ponúkame Vám na predaj veľký rodinný dom so slnečným pozemkom o výmere 631 m². Nachádza sa v regióne Hont, 16 km od mesta Veľký Krtíš a 23 km od mesta Krupina v malebnej obci so 400 obyvateľmi. Dom je v tvare písmena L, predná časť domu disponuje vstupnou chodbou z ktorej sa vchádza do veľkej priestrannej kuchyne s jedálňou, z nej do obývačky, osobitné vstupy z chodby sú do jednej väčšej a jednej menšej spálne a priestrannej kúpeľne s toaletou. Táto časť prešla rekonštrukciou pred cca 10 rokmi, v chodbe, kuchyni, kúpeľni a menšej spálni je dlažba, v obývačke a väčšej spálni laminátová podlaha. Kúrenie zabezpečujú pece na tuhé palivo, rozmiestnené v kuchyni, chodbe a väčšej spálni. Druhá časť domu, ktorá sa rekonštruuje pozostáva zo štyroch miestností, z toho jednej menšej ktorá má predprípravu na kúpeľňu, v týchto miestnostiach sú už potiahnuté nové rozvody elektriky a vody, podlahy sú izolované. Vo vstupnej miestnosti je plánovaný priestor na kotol, ktorý by zabezpečoval kúrenie v celom dome. Okná aj dvere sú plastové na celom dome, fasáda je zateplená, umývateľná. Strecha je sedlová - nový pozinkovaný plech. Dom je napojený na obecný vodovod, odpadová voda je riešená žumpou, ktorú vyťahujú zadarmo. V zadnej časti záhrady sa nachádza dreváreň a dve hospodárske miestnosti v ktorých je možné chovať zvieratá, alebo ich pohodlne prerobiť na garáž. Vstup na pozemok je bezproblémový, buď prednou novou, na zákazku vyrobenou bránou, alebo zo zadnej strany ulice taktiež bránou. Dom je vhodný aj pre dve rodiny, ktoré môžu samostatne nažívať v jeho dvoch dispozičných častiach. Lokalita je tichá, vhodná aj na rekreáciu, hubárčenie, za pár minút autom sa dostanete na hrad Modrý Kameň. Dom sa predáva spolu so zariadením, v prípade vážneho záujmu, po dohode je majiteľ ochotný ponechať aj veci zakúpené na prerábku. Dom sa predáva aj so zariadením.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
47051 annamadarova[at]haloreality.sk 62900
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62018
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia