Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Čiližská Radvaň

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj priestranný rodinný dom v obci Čilizská Radvaň.
Rodinný dom je postavený na veľkorysom pozemku s plochou 925 m². Nachádza sa v tichej, pokojnej ulici.

Dokončovacie stavebné práce na nehnuteľnosti boli vykonávané v roku 2021, z identického roku je stavebné povolenie. Boli osadené nové plastové okná, balkónové a terasové dvere, všetky s trojsklom, nové vchodové dvere, nový kotol v suteréne domu, obnova strechy. Je natiahnutá kompletná elektoinštalácia ako aj rozvody vody. Odpad je riešený do žumpy 14m3.
Dom je celý zateplený, z väčšej časti je na dome vonkajšia omietka.

Dispozične pozostáva zo suterénu, v ktorom sa nachádza kotolňa, ako aj tri ďalšie miestnosti, z ktorých je možné vytvoriť izby a zobytniť celý suterén, alebo ich využívať ako miestnosti s odkladacím priestorom.
Na prvom podlaží je samostatná toaleta pre hostí, kúpeľňa so sprchovacím kútom. Srdcom domu je obývacia miestnosť na tomto podlaží, ktorá má výstup na terasu v záhradnej časti domu. Terasovú časť z kuchyne ako aj z obývacej izby je potrebné dokončiť. Garáž s automatickou otváracou bránou má priamy vstup do domu.
Na druhom podlaží sa nachádzajú tri nepriechodné izby, kúpeľňa s prípravou na vaňu a sprchovací kút, samostatná toaleta. Bonusom na tomto poschodí je veľká terasa.

Pozemok patriaci k rodinnému domu poskytuje dostatok priestoru pre vytvorenie oddychovej zóny ako aj záhradkárskej časti. Časť pozemku po boku domu poskytuje možnosť vytvorenia súkromného parkoviska, dobudovanie garáží alebo budovy pre podnikanie majiteľov. V prípade záujmu je možnosť dokúpiť pozemok s rozlohou 625 m².

Obec Čilizská Radvaň je vybavená dobrou infraštruktúrou, nachádzajú sa tu: reštaurácia, pošta, materská škôlka, základná škola, obchody s potravinami, a zdravotné stredisko s lekárňami. Vo vzdialenosti 7 km je známe kúpeľné mesto Veľký Meder. V obci sa nachádza aj rybník miestneho rybárskeho zväzu.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
56761 katarinaszaboova[at]haloreality.sk 143000
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia