Predaj rodinného domu v Čiernom Balogu za dobrú cenu na peknom mieste

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Čierny Balog

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame Vám na predaj starší rodinný dom, v minulosti čiastočne rekonštruovaný, v Čiernom Balogu pod Urbanovým vrchom. Obec sa rozprestiera v malebnom údolí priamo v srdci Veporských vrchov. Nehnuteľnosť sa nachádza v pokojnej ulici, v susedstve udržiavaných domov a srdečných susedov, 3 km južne od Brezna, v doline Čierneho Hrona obklopená horami.
Dom je postavený vo svahu na slnečnom pozemku z rozlohou 153 m², ktorý je orientovaný na juhozápad, nad domom je pozemok o rozlohe 421 m², ktorý je tiež súčasťou predaja.
Prístupová komunikácia v časti obce Krám zabezpečuje bezproblémový prístup tesne ku domu, zároveň sprístupňuje aj veľkú murovanú pivnicu postavenú vedľa domu do svahu. Dom je celoročne obývateľný, vhodný na chalupárčenie, postavený cca v roku 1960, dvojpodlažný. Napriek veku a skutočnosti, že je posledným nájomcom zanedbaný a neudržiavaný, má svojský štýl a dušu, pozitívnu energiu čerpá s pokoja a množstva zelene, ktorá ho obklopuje. Budúcemu majiteľovi poskytne po nutnej rekonštrukcii dobrý štandard bývania alebo rekreácie na ploche cca 110 m². Prvé podlažie je prístupne cez drevený gang, ktorý je súčasťou schodiska, ktoré sprístupňuje aj druhé podlažie. Tvorí ho prechodová kuchyňa z tradičným sporákom, ktorý slúži na pečenie vynikajúcich miestnych dobrôt a vykurovanie domu radiátormi v zimnom období. Je zariadená kuchynskou linkou a pracovným stolom zo vstupom do malej spoločenskej izby z teplovzdušným krbom, ktorý má vybudovaný rozvod tepla do druhého podlažia domu. Na druhé podlažie vedie z kuchyne minimalistické drevené schodisko, ktorým je sprístupnená veľká prechodová obývačka a spálne. Dispozične pozostáva z ďalších dvoch izieb, používaných ako spálňa a hala, kúpeľne s rohovou vaňou a WC, vrátane veľkej predsiene používanej ako sklad. Strešnú časť tvorí klasický pôjd, krytina eternit je stará a vyžadujúcu opravu.
Dom je napojený na verejný vodovod, elektriku a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečované kúrením na drevo, k dispozícií je teplovzdušný krb z rozvodom tepla do izieb na druhom podlaží, ohrev vody tzv.obojživelným elektrickým bojlerom, náklady sú cca 120 € mesačne, záležia od formy používania.
Čierny Balog je obec s krásnymi tradíciami a zvykmi, tvorí ju 13 osád, situovaných pozdĺž toku Čierneho Hrona a v priľahlých údoliach, obkolesených hustými lesmi Poľany a Veporských vrchov. Ponúka tu milovníkom prírody a aktívneho oddychu množstvo možností na relax. Najznámejšie je originálne železničné múzeum Čiernohorská železnica, úzkorozchodná lesná železničná trať umožňuje aj dnes zviesť sa na vláčikoch s parnou lokomotívou priamo cez obec do blízkeho okolia. Oplatí sa navštíviť Vydrovu dolinu s Lesníckym skanzenom, či Dobročský prales. V zimnom období je možné lyžovať priamo v lyžiarskom stredisku SKI Čierny Balog s 5 zjazdovkami, ktoré je od nehnuteľnosti vzdialené cca 400 m. Blízkosť hôr, v ktorom sa dom nachádza, nie je narušené masívnym turistickým ruchom ale ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zberu bylín a lesných plodov.
Obec má kompletnú občiansku vybavenosť, obchody, reštaurácia a autobusová zastávka je v dosahu.
Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti života a oddychu v príjemnej atmosfére tejto rázovitej horehronskej obce spojenej zo železnicou, krásnym folklórom a dobrými ľuďmi. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, dobre je to vidieť.

"Predaj rodinného domu v Čiernom Balogu za dobrú cenu na peknom mieste"
izieb
trieda
129 m²
110 m²
105 m²
574 m²
áno
1971
tehlová
pozemok
klasický

Anna Nociarová

Realitný maklér Brezno

0948... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0948 363 330 annanociarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Brezne podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Brezne, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Brezne

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Brezne.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62605 annanociarova[at]haloreality.sk 60000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Slusny a velmi profesionalny pristup. V. K.
  • Super prístup a veľmi milá maklérka, Richard Čunderlík
  • Profesionálny prístup maklérky môžem hodnotiť veľmi vysoko. LK
  • Byli jsme nadmíru spokojeni. Hrnčár
  • Veľmi slušný, odborný a profesionálny prístup. Viliam Konrád
  • S prístupom a komunikáciou maklérky som zatiaľ velmi spokojný. Juraj Andrišek
  • S pani Nociarovou sme boli spokojny. Profesionalny pristup a super vystupovanie! M.P
  • Môj priateľ a ja žijeme v cudzine a už rok sme sa snažili nájsť vhodný pozemok pre náš vysnívaný dom. Dostali sme pozitívne referencie na Halo Reality, tak sme neváhali a oslovili sme zopár maklérov zo Stredného Slovenska. Všetky maklérky boli príjemné, ale iba prístup p. Nociarovej bol veľmi nadštandartný. Je profesionálna, úctivá a hlavne vedela nám odpovedať na všetky naše otázky ohľadne pozemku. Komunikácia s ňou bola veľmi hladká aj zo zahraničia. Určite odporúčame p. Nociarovú na 100%.Maya&Thomas
  • Ochotná, milá a vyzná sa, bola pripravená na stretnutie a poskytla aj potrebné materiály. Zároveň vedela aj informácie o okolí. M.C
  • Boli sme veľmi spokojní pani Nociarovú by sme neváhali kontaktovať znova keď budeme potrebovať. Podhorcová Zdenka
  • Dobrý deň, chcela som Vám poďakovať za profesionálny a hlavne optimistický prístup plný entuziazmu a energie, ktorú ste vliala aj do mňa. Za krásne fotky a nádej na predaj. S pozdravom J. Bugáňová

  • Dakujem Vam za sprostredkovanie predaja pozemku, mam z neho velku radost. Trosku sa to natiahlo, ale nakoniec vsetko dobre dopadlo :) Tesim sa pripadnu dalsiu spolupracu. Marek K.

REALITNÝ MAKLÉR Brezno
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62342
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia