Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Čierny Balog, Dobroč

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame Vám na predaj rodinný dom, čiastočne zrekonštruovaný na okraji obce Dobroč v Čiernom Balogu, obci, priamo v srdci Veporských vrchov, 4 km južne od Brezna. Je postavený na rovnom, slnečnom pozemku z rozlohou 802 m² v pokojnej časti obce z bezproblémovým prístupom miestnou asfaltovou komunikáciou v susedstve udržiavaných domov a príjemných susedov. Je celoročne obývateľný, postavený v roku 1980. Napriek veku má svojský štýl s dušou, pozitívnu energiu z množstva zelene, ktorá ho obklopuje, poskytujúcu budúcemu majiteľovi možnosť nerušeného a pokojného štandardu bývania alebo rekreácie na ploche 160 m². Prvé podlažie tvorí vstupná chodba, ktorá sprístupňuje prechodovú kuchyňu z tradičným šamotovým sporákom, ktorý slúži na pečenie vynikajúcich miestnych dobrôt a temperovanie domu v prechodnom období, zariadenú dreveným nábytkom z jedálenským stolom a veľkou kuchynskou linkou zo vstupom do veľkej spoločenskej izby z teplovzdušným krbom, k dispozícií je tam komora z pivnicou, kúpeľňa z vaňou, WC a kotolňa. Na druhé podlažie vedie presvetlené schodisko, dispozične pozostáva z troch izieb, používaných ako spálne, spojovacej chodby, haly a kúpeľne s WC a sprchou. Strešnú časť tvorí klasický pôjd. Na pozemku je množstvo ovocných stromov, ovocných a okrasných kríkov, k dispozícií je časť spoločnej hospodárskej budovy a letný altánok. Dom je napojený na verejný vodovod, elektriku a kanalizáciu. Vykurovanie je zabezpečované ústredným kúrením, kotlom na drevo, k dispozícií je teplovzdušný krb z rozvodom tepla do spální na druhom podlaží, ohrev vody tzv.obojživelným elektrickým bojlerom, náklady sú cca 120 € mesačne. Rekonštrukcia prebiehala od roku 2009 do roku 2019 a to výmena plastových okien, čiastočne stierok, strešnej krytiny a podlahovej krytiny. Obec s krásnymi tradíciami a zvykmi tvorí 13 osád, situovaných pozdĺž Čierneho Hrona a v priľahlých údoliach, sú obkolesené hustými lesmi Poľany a Veporských vrchov. Ponúka tu milovníkom prírody a aktívneho oddychu množstvo možností na relax. Najznámejšia je originálna Čiernohorská železnica, úzkorozchodná lesná železničná trať umožňuje aj dnes sa odviesť na vláčikoch s parnou lokomotívou a to aj priamo v Dobroči. V lete sa oplatí navštíviť Vydrovu dolinu s Lesníckym skanzenom a národnú prírodnú rezerváciu Dobročský prales. V zimnom období je možné lyžovať v lyžiarskom stredisku Ski Čierny Balog s 5 zjazdovkami. Blízkosť hôr v ktorom sa dom nachádza nie je narušené masívnym turistickým ruchom ale ponúka veľa možností na turistiku, cykloturistiku, hubárčenie, zber bylín a lesných plodov. Obec má kompletnú občiansku vybavenosť a usporadúva množstvo kultúrnych a spoločenských podujatí. Túto ponuku je nutné vidieť a osobne si vychutnať možnosti oddychu v atmosfére tejto rázovitej horehronskej obce spojenej z folklórom a dobrými ľuďmi. Kto hľadá pokoj je táto nehnuteľnosť a jej možnosti využitia práve pre neho a jeho rodinu, dobre je to vidieť.

"Predaj rodinného domu v krásnom prostredí uprostred hôr pod Veporskými vrchmi"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62487
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
58912 annanociarova[at]haloreality.sk 123600
35000
zazmluvnených klientov
4717
recenzií od klientov
62487
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia