6 km do Nitry, tiché miesto, pozemok 885 m2, menší domček na pozemku, všetky IS

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Cabaj - Čápor, Čápor, Nitra 6 km, pozemok 885 m² - ZNÍŽENÁ CENA - IBA U NÁS

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
189 000 €
199 000 €
10 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj zrekonštruovaný rodinný dom a menší domček (letná kuchyňa), ktorý má 2 miestnosti. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite, v obci Cabaj-Čápor, časť Čápor, okres Nitra. Leží na slnečnom, rovinatom pozemku pravidelného tvaru s rozlohou 885 m² (46,77 m x 18,83 m). Zastavaná plocha rodinného domu je 107 m², letnej kuchynky 39 m². Rodinný dom bol daný do užívania v roku 1973 a do roku 2020 na ňom prebehla takmer kompletná rekonštrukcia. Strecha je sedlová, kúrenie je centrálne plynové pomocou radiátorov, nová elektroinštalácia (okrem izieb v rodinnom dome). Okná sú plastové, zateplenie 10 cm Nobasil (minerálna vlna). Podlahy sú v kombinácií dlažba a drevené parkety. Časť domu je podpivničená (28 m²) s množstvom úložného priestoru. Pivnica je suchá.

Dispozícia: vstupná chodba, schodisko do obytnej časti, chodba, väčšia kuchyňa (kuchynská linka je vyrobená na mieru), prechodová chodba so vstupom do kúpeľne a na samostatnú toaletu a 3 samostatné miestnosti. Pivničné priestory majú 2 miestnosti a vchádza sa do nich po rovnakom schodisku ako do obytnej časti. Priestranné podkrovie je možné zobytniť a vzniknú tak ďalšie 2 miestnosti a kúpeľňa.

Letná kuchynka je taktiež zrekonštruovaná, má 2 plnohodnotné miestnosti (izba + kuchyňa), toaleta má samostaný vstup z exteriéru. Vykurovanie pomocou piecky na pevné palivo alebo plynovými gamatkami. Po menších úpravách môže slúžiť ako plnohodnotné bývanie.

Záhrada môže novým majiteľom slúžiť ako oddychová zóna, prípadne je vhodná pre pestovanie zeleniny.
Parkovanie pre 1 auto je zabezpečené pod prístreškom pri dome, ďalšie auto môže parkovať na vydláždenej ploche.

Nehnuteľnosť je pripojená na všetky inžinierske siete (obecná voda, studňa, plyn, kanalizácia, elektrina). Mesačné náklady sa po zateplení výrazne znížili.

Obec poskytuje výbornú občiansku vybavenosť a vzhľadom na bezprostrednú blízkosť mesta Nitra (6 km) je poloha domu veľmi atraktívna s možnosťou denného dochádzania. Autobusové spojenie je dobré. Nehnuteľnosť sa nachádza v tichej lokalite, ulica nie je prejazdná a slúži len pre obyvateľov danej ulice.

Nehnuteľnosť je bez tiarch a po kúpe ihneď voľná. Srdečne pozývam na obhliadku (po dohode možná aj počas víkendu). Kľúče v RK.

"6 km do Nitry, tiché miesto, pozemok 885 m2, menší domček na pozemku, všetky IS"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
elektrina, plyn, voda, kanalizácia, studňa
elektrina na pozemku
voda na pozemku
plyn na pozemku
izieb
146 m²
100 m²
885 m²
47x19
áno
1973
tehlová
pozemok
klasický
2

Mgr. Kristína Jediná

Realitný maklér Dunajská Streda

0917... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0917 436 749 kristinajedina[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Nitre podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Nitre, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Nitre

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Nitre.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59581 kristinajedina[at]haloreality.sk 189000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Spokojná predávajúca po podpise zmlúv od trojizbového bytu v Brezne, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Spokojní klienti po podpise zmlúv od svojho nového bytu v Bratislave, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

  • Ďakujem Kristínke za skvelú prácu. Jej vysoko profesionálny a zároveň ľudský a priateľský prístup mi bol oporou počas celého procesu predaja. Z každého hovoru či stretnutia bolo jasné, že práci nielen rozumie, ale ju aj baví. Marek
  • Ďakujem za vysvetlenie ochotu a promtne vybavenie. Kristínka je maklér na 1.
  • Spokojná predávajúca pozemku v okrese Nitra, po podpise kúpnych zmlúv s realitnou maklérkou Mgr. Kristínou Jedinou.

  • Som maximálne spokojná s pani Kristínou. Renata Roth
  • Dávam 5 hviezdičiek. Juraj
  • Spokojní predávajúci svojej nehnuteľnosti v okrese Dunajská Streda, po podpise kúpnych zmlúv s realitnou maklérkou Mgr. Kristínou Jedinou.

  • Milá, sympatická, ochotná, komunikatívna, šikovná, poradí, pomôže a určite odporučím. Karín Šestáková
  • Spokojní klienti po podpise zmlúv od trojizbového bytu v Novom Meste nad Váhom, obchod zastrešovala realitná maklérka Mgr. Kristína Jediná.

REALITNÝ MAKLÉR Nitra
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia