Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Trnávka, tehlový dom

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj veľmi pekný, veľký zrekonštruovaný 2-izbový byt v Bratislave - Ružinov, Doležalova ulica. Celková podlahová plocha bytu je 65,1 m² (57,7 m² byt, 3,4 m² murovaná pivnica, 4 m² balkóny). Byt sa nachádza na 2. poschodí v tehlovom bytovom dome zo 60.-tych rokov. Bytový dom bol v minulosti nadstavovaný, bolo dorobené nové schodisko s výťahom (cca 2005), má vymenené stúpacie rozvody, upravenú fasádu, je čiastočne zateplený. Výťah umožňuje v prípade potreby bezbariérový prístup do bytu. Sú odsúhlasené ďalšie opravy bytového domu napr. rekonštrukcia/ vymaľovanie spoločných priestorov bez navyšovania platieb do fondu opráv. Mesačné náklady - platba správcovi cca 130 eur.
------

DISPOZÍCIA:

Vstupná predsieň a hala s priestorom na predieňový nábytok/ skriňu, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC, veľká obývacia izba spojená s kuchyňou (kuchynský kút), z obývačky vstup do veľkej spálne (cca 23,46 m²), kde je veľká 4-dverová vstavaná skriňa roll-dor a zmestí sa sem aj 2x pracovný kút.
------
STAV a ZARIADENIE:
Byt prešiel postupne rozsiahlou rekonštrukciou, je veľmi príjemný a vo výbornom stave. Má plastové okná, zrekonštruovanú elektrinu, bola menená dispozícia, vymenené dvere/ zárubne. Cca pred 5-7 rokmi - kuchynská linka (zn. Gorenje),WC, kúpeľňa; r. 2018-2019 - nové kuchynské spotrebiče (varná doska, elektrická rúra, digestor), steny, podlahy, nové sieťky na okách, na balkónových dverách zhrňovacie sieťky, nový kúpeľňový nábytok. V spálni veľká vstavaná roll-dor skriňa. R. 2020 - klimatizácia nainštalovaná v obidvoch miestnostiach. V spálni aj v obývacej izbe veľké francúzske okno s výstupom na balkónik. Orientácia bytu je juhozápadná.
Byt s predáva s väčšinou zariadenia (okrem chladničky, manželskej postele, osobných vecí...).
------

LOKALITA:

Začiatok Trnávky, v blízkosti kompletná občianska vybavenosť. V tesnej blízkosti MHD s výbornou dostupnosťou do mesta, na Hlavnú stanicu, na letisko. Neďaleko Fresh Market, Klienstské Centrum, Kraj, ihriská, školy, škôlky, R1 centrum, Kuchajda. Bezproblémové parkovanie.
------
CELKOVÉ HODNOTENIE:
Veľmi pekný a priestranný 2-izbák v tehlovom dome, byt vo výbornom stave. Dobrá lokalita, ľahké parkovanie, výhodou je aj murovaná pivnica. Cena na znaleckom posudku 170 tis. Odporúčam obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
52500 jananejedlikova[at]haloreality.sk 168000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62335
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia