Lokalita na hranici Starého mesta a Ružinova priamo oproti NC Centrál

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Ružinov, Levická ul. - NOVOSTAVBA - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
237 000 €
243 000 €
6 000€ZNÍŽENIE CENY O

Ponúkame na predaj dvojizbový byt na v Bratislave, obec -Ružinov, katastrálne územie Nivy pri OC Centrál (30 sek. pešo). Byt je situovaný na 4/4 poschodí s výťahom, nad ním je ešte podkrovie a strecha. Podlahová plocha bytu je 57,71 zaokrúhlene 58 m², k bytu prislúcha aj murovaná pivnica (4 m²).

DISPOZÍCIA BYTU:

Byt pozostáva z dvoch obytných miestností: z obývačky spojenej s kuchynskou časťou, zo spálne, ďalej pozostáva s príslušenstva: vstupná chodba, samostatné WC a kúpeľňa s vaňou, dvoma umývadlami a oknom.

STAV BYTU A BYTOVÉHO DOMU:
Byt vrátane celého bytového domu bol kompletne zrekonštruovaný (vymenené boli všetky rozvody, nové vnútorné priečky, strecha a zateplenie obvodového plášťa). Byty boli dané do užívania v 2019 roku.

VYBAVENIE A ZARIADENIE:
Byt je kompletne vybavený a zariadený nábytkom. V obývačke je klimatizácia, veľká sedacia súprava, televízor, v kuchyni je kuchynská linka so spotrebičmi (indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnka, digestor, chladnička s mrazničkou a práčka), jedálenský stôl so stoličkami. V spálni dvojlôžková posteľ, šatníková skriňa, kúpeľni vaňa, dve umývadla so skrinkou, v chodbe vešiak a komoda so šuplíkmi.

VÝHODY:

Byt je vhodný aj ako investícia. Ideálne na prenájom cez platformu Airbnb alebo Booking. A aké sú výhody. No viac-menej iba jedna, ale podstatná, väčšinou dvoj a viacnásobný výnos z prenájmu pre nového vlastníka.

LOKALITA:

Perfektná lokalite na hranici Starého mesta a Ružinova priamo oproti nákupnému centru Centrál s kompletnou občianskou vybavenosťou, neďaleko letné kúpalisko Tehelné pole, Zimný štadión Ondreja Nepelu, futbalový štadión, výborná dostupnosť autom priamo do centra mesta a k MHD.

"Lokalita na hranici Starého mesta a Ružinova priamo oproti NC Centrál"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
trieda
58 m²
osobné
4/4
juho-západ
áno
áno
áno
áno
2019
tehlová

Dušan Požgay

Realitný maklér Bratislava

0902... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0902 341 366 dusanpozgay[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64393 dusanpozgay[at]haloreality.sk 237000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Odovzdávanie daru - umeleckých obrazov, spokojným klientom rodinného domu, na fotke s realitným maklérom Dušanom Požgayom z Bratislavy. Autorom diel je renomovaný výtvarník Róbert (Viktor) Němeček, akad. arch..

  • O. Požgay veľmi profesionálne vyriešil predaj bytu, ktorý nebol úplne jednoduchý, oceňujem ľudsko profesionálny prístup a tiež perfektnú informovanosť ktorú poskytuje. EV
  • S p. Pozgayom som riesila niekolko bytov a je to najlepsi makler v chotari! Ivana Vaskova
  • Spoľahlivý, na komunikáciu a prezentáciu nehnuteľnosti sa starostlivo pripraví, rovnako rieši požiadavky predávajúcich aj kupujúcich. Keď bolo treba, tak bol k dispozícii, jasne vysvetlil aj poradil. Margaréta, Alexandra, Imrich
  • Pán Požgay je úžasný profesionál. Výborné jednanie, profesionalita, absolútne proklientský prístup. Určite ho oslovím aj neskôr. A aby som nezabudla, tie jeho vizualizácie sú neuveriteľné. Ďakujem! Lenka B.
  • Spokojní klienti pri odovzdávaní jednoizbového bytu v okrese Pezinok, na fotke s realitným maklérom Dušanom Požgayom z Bratislavy.

  • Ochotný, profesionálny prístup.
  • Dobrý večer p. Požgay, marketing máte spracovaný na vysokej úrovni. S pozdravom. R.M.
  • Pán Požgay je realitný maklér, ktorému by som udelila 15 hviezdičiek z 10. Svoju prácu robí na vysokej úrovni. Vkladá do nej nielen odborné vedomosti a skúsenosti, ale aj obrovský kus ľudskosti. Nič nenechá na náhodu, venuje sa každému detailu s cieľom, aby bol spokojný prenajímateľ i nájomca. Sprevádzal ma procesom prípravy bytu na prenájom od rekonštrukcie až k samotnému prenájmu. Vypracoval dokonalú grafickú štúdiu a vizualizáciu bytu, poskytol rady a osobnú pomoc pri zariaďovaní bytu. Vďaka dôslednej príprave bol byt prenajatý pár hodín po zverejnení ponuky. Pánu Požgayovi vyjadrujem obrovské ďakujem :-).Elena Kacvinská
  • Tak dobre ste to nafotili, že neviem, či si ten byt nenecháme. Pekný víkend, Robert Bohuš
  • Veľmi ústretový, nápomocný a hlavne mal so mnou božskú trpezlivosť. Dagmar Galanová
  • Prvý dojem bol veľmi kladný.... jednanie super, nie je čo dodať! :-)
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia