Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, štvorizbový byt Bratislava Podunajské Biskupice, Bieloruská- IBA U NÁS !

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Na predaj Vám ponúkame priestranný, štvorizbový byt situovaný na Bieloruskej ulici, v tichej lokalite s množstvom zelene.
Byt sa nachádza na 7p./7p. v zateplenom panelovom bytovom dome s výťahom ( výťah ide len po 6.poschodie, jedno poschodie treba ísť po schodoch ).

Podlahová plocha bytu je 87,41 m² / z toho 84,32 m² byt + 3,09 m² pivnica / + 6,34 m² loggia.

DISPOZÍCIA:

vstupná hala, kuchyňa s komorou, obývacia miestnosť s východom na loggiu, tri samostatné izby / pred jednou je predsieň /, kúpeľňa s vaňou, samostatné WC.

Vykurovanie bytu je ústredné. Byt je orientovaný na dve svetové strany. Kuchyňa, obývacia miestnosť, izba 1 na južnú stranu a dve izby na severnú stranu.

BYTOVÝ DOM:

-prešiel od r.2015 kompletnou rekonštrukciou- bol zateplený, zrekonštruovaná bola strecha, nové sú stúpacie rozvody, výťah bol zrenovovaný, pred cca 2 mesiacmi sa rekonštruovali aj loggie, vchodové dvere sú čip. Vo vstupných priestoroch je osadený kamerový systém.
V byte sú osadené plastové okná a vchodové dvere sú bezpečnostné. Byt je v pôvodnom stave, pripravený na kompletnú rekonštrukciu podľa predstáv nového majiteľa.

Parkovanie je možné v okolí bytového domu. Byt sa predáva zariadený.
Pozemok pod bytovým domom je vysporiadaný.

LOKALITA:

v okolí je kompletná občianska vybavenosť- základné školy, materské školy, stredná škola, potraviny Tesco, Lidl, Billa, drogéria, zdravotné stredisko. V blízkosti je taktiež zastávka MHD s dobrou dostupnosťou do centra mesta. Pred domom je situovaný veľký park s multifunkčným ihriskom na oddych, relax ale aj pre nadšencov športu. Neďaleko je vzdialený taktiež Lesopark a tiež napojenie na niekoľko kilometrov dlhú cyklotrasu.

"Možnosť prerobenia bytu podľa vlastných predstáv nového majiteľa"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61294 martinadrozdova[at]haloreality.sk 233900
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia