Vychutnajte si výhody bývania v rodinnom dome - súkromie a komfort

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, rodinný dom Bratislava Podunajské Biskupice - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Exkluzívne Vám ponúkame na predaj priestranný 4 izbový tehlový, samostatne stojaci rodinný dom so záhradou, ktorý zabezpečuje príjemné bývanie. Dom má dve plnohodnotné podlažia, postavený na rovinatom a slnečnom pozemku. Celková zastavaná plocha je 498 m². Nehnuteľnosť sa nachádza v mestskej časti Podunajské Biskupice, Krajinská ulica. Mestská časť je oblasť chránených lužných lesov, ktoré sú súčasťou Chránenej krajinnej oblasti Dunajské luhy.

DISPOZÍCIA:

Dispozičné riešenie vhodne rozdeľuje dennú a nočnú časť rodinného domu.
Prízemná časť domu pozostáva vstupom na dlhú vstupnú chodbu, ktorá je presvetlená plastovými oknami, vstupmi z dvoch strán, položená je dlažba. Na chodbe je vchod do technickej miestnosti, kde je umiestnený bojler a kotol. Ďalej sa z chodby vchádza do obytného priestoru domu, ktorý zabezpečujú bezpečnostné dvere. Po vstupe do obytného priestoru sa nachádzame v predsieni, po ľavej strane sa nachádza kúpeľňa s vaňou a samostatná toaleta. Hneď vedľa je komora s plným využitím priestoru, kde si uložíte nielen svoje zaváraniny. V pravo sa nachádza plne vybavená kuchyňa s kuchynskou linkou na mieru so zabudovanými elektr. spotrebičmi a jedálenská časť.
Zaujímavosťou dispozičného riešenia je veľkopriestor obývacej izby s krbom.
- Schodisko oddeľuje nočnú časť domu, je drevené a osadené kovovým zábradlím.
Na poschodí sa nachádza dlhá, priestranná chodba, ktorá rozdeľuje vstupy do jednotlivých miestností: spálňa, 2 x detská izba, kúpelňa so sprchovým kútom a toaletou (priame slnečné svetlo prinesie okno v kúpeľni). Samotné podkrovie poskytuje dostatok priestoru na bývanie.

Veľkým prínosom domu je čiastočné podpivničenie.
V zadnej časti domu sa nachádza letná kuchyňa s využitím ako dielňa.
Nehnuteľnosť má príjemnú východnu a západnu orientáciu.

Na pozemku sú všetky inžinierské siete: mestská voda, plyn, elektrika, kanalizácia, studňa.
TV a internet: optika od spoločnosti DIGI.

Dom je oplotený, vstup je zabezpečený vstupnou kovovou bránou a bránkou. Vstup pre auto je ovládaný diaľkovým ovládaním brány.

Na pozemku za domom sa nachádza záhrada, ktorá je miestom pre pestovanie zeleniny a relax. Letné večery spríjemní atmosféru záhradné posedenie na vybetónovanej vonkajšej terase so záhradnou hojdačkou s využitím pre stretnutie s rodinou, priateľmi a grilovanie.
V záhrade sú nasadené stromy, okrasné kríky, kvety a tráva. Na pozemku sa nájde miesto aj pre bazén, ktorý s príjemní nejedno horúce a teplé leto.

MESAČNÉ NÁKLADY:

sú cca 200 eur na mesiac pre 4 člennú rodinu.

STAV PARKOVANIE:

je možné vo dvore pri rodinnom dome.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Rodinný dom prešiel kompletnou rekonštrukciou pred 20 rokmi: je postavený z tehly - má mnoho výhod, ako napríklad pevnosť, odolnosť voči požiaru, zvukovú izoláciu a dlhú životnosť. Je zateplený moderným zatepľovacím systémom, ktorý zabezpečí komfort bývania. Osadená nová strecha - pálená škridľa, postavené nové podkrovie z tvárnic (POROTHERM), izolácia, nasadené drevené strešné okná, plastové okná, kvalitná dlažba, obklad, plávajúce parkety, nové interiérové dvere a zárubne, bezpečnostné dvere, plynový kotol na kúrenie a ohrev teplej vody, podlahové kúrenie (vykuruje prízemnú časť domu), rozvody vody a odpadu, sadrové stierky v celom dome, radiátory (vykurujú podkrovie), kompletná elektroinštalácia, kuchynská linka na mieru, kovové schodisko a krb. Príjemné teplo zabezpečí aj krb, ktorý je umiestnený v obývacej miestnosti. Dokonale využité teplo z krbu krásne vyhreje schodisko a izbu pomocou prieduchov.

VÝHODY LOKALITY:

Lokalita s prevládajúcou zástavbou rodinných domov. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť: zdravotné stredisko, nemocnica, školy, škôlky, OD Tesco, LIDL, BILLA, Kaufland, Pepco, KIK, Dráčik, Pet obchod, malý trh, kaviarne, reštaurácie, železiarstvo, cukrárne, zmrzlina, pizzérie, banky, lekárne, pošty, fitness, ihriská, železničná stanica, MHD v blízkosti domu a dobré napojenie na diaľničný obchvat.

NÁZOR MAKLÉRA:

Rodinný dom - nehnuteľnosť, ktorá zabezpečí príjemné bývanie. Výhodou je súkromie, záhrada pre oddych a relax. V záhrade je možné zariadiť hojdačky, preliezky, pieskovisko a domček na hranie pre deti. Vhodné pre rodiny s deťmi. Vhodné aj pre firmy.
Výhodou je lokalita s rýchlou dostupnosťou do centra mesta, občianska vybavenosť a možnosť športového vyžitia.
Príjemné bývanie, ktoré má aj v okolí dostatok zelene - Vrakunský lesík, rozhľadňa a povodie malého Dunaja Vám spríjemnia prechádzky. Cyklotrasy a chodníky do centra mesta, Rovinky, na jazerá Košariská - ideálne pre aktívny život.
Rýchle napojenie na dialničný obchvat.

Ak Vás ponuka oslovila, rada Vás privítam a prevediem obhliadkou nehnuteľnosti.
Neváhajte a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti ešte dnes.

"Vychutnajte si výhody bývania v rodinnom dome - súkromie a komfort"
izieb
88 m²
176 m²
176 m²
498 m²
49x17
západ-východ
áno
1960
tehlová
pozemok
klasický

Iveta Molnárová

Realitný maklér Bratislava

0903... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0903 379 150 ivetamolnarova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64595 ivetamolnarova[at]haloreality.sk 360000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Velmi ochotna, mila, slusna, ustretova osoba, ktora ma ludsky a zaroven profesionalny pristup. Z mnozstva maklerov som si vybrala prave ju a svoje rozhodnutie hodnotim velmi pozitivne.Zuzana Mihalik
  • Som veľmi spokojná. Stella Zamecnikova
  • Ochotna maklerka, dostupna v ktorukolvek hodinu. Na vsetkom sa dalo dohodnut, flexibilnost. Sme spokojni a dakujeme. Daniela P.
  • Bola som veľmi spokojná. Stella Zamecnikova
  • Profesionálny prístup.
  • Ivetka Molnárová je veľmi príjemná, profesionálna maklérka, milá, usmievavá, ústretová a promptná. Má prehľad, vysvetlí a odborne poradí. Som veľmi spokojná a určite budem ju a vašu realitnú spoločnosť veľmi rada odporúčať.Iveta Ďurčáková
  • Dobrá starostlivosť o klienta.
  • Mimoriadna spokojnosť z odvedenou prácou, prístupom a ochotou. Jan Luknar
  • Veľmi spokojná, Stella Zamecnikova.
  • Veľmi milá, ochotná a šikovná maklérka. L.P.
  • Bola to vynikajúca skúsenosť, som veľmi spokojný. Vždy sme sa dohodli a najviac oceňujem prístup makléra. Ďakujem za pomoc a ochotu. Prajem veľa spokojných klientov.Matúš Gučík
  • Kupa nehnutelnosti prebehla podla ocakavania, pani Molnarova bola mila a vzdy ochotna. Dakujem, ze som sa mohla stat majitelkou vysnivaneho bytu vdaka Halo reality. Vanessa
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia