Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Petržalka, Krásnohorská - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj kompletne zrekonštruovaný slnečný trojizbový byt s veľkorysou rozlohou v Bratislave, mestská časť Petržalka vo vyhľadávanej lokalite plnej zelene na Krásnohorskej ulici. Celková plocha bytu je 88,16 m² (76,11 m² – byt, 1,53 m² – latková pivnica, 2x lodžia každá s rozlohou 5,26 m²), nachádza sa na 10/12 poschodí panelového bytového domu s dvomi výťahmi.

DISPOZÍCIA BYTU:

priestranná obývačka s východom na zasklenú lodžiu, veľkorysá spálňa taktiež s východom na lodžiu, 1 detská izba, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa, samostatné WC s umývadlom, vstupná hala, chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel kompletnou a vkusnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, rozvody vody, plynu aj kúrenia, okná sú plastové so žalúziami, podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou. Pri rekonštrukcii bytu bola zmenená mierne dispozícia, vďaka ktorej vznikol väčší priestor v detskej izbe. Vymenená bola kuchynská linka s dostatkom úložného priestoru a dostatočnou pracovnou plochou, v ktorej nemôžu chýbať domáce spotrebiče (kombinovaný plynový sporák s elektrickou rúrou, odsávač pár, mikrovlnná rúra a umývačka riadu). Zrenovovaná bola tiež kúpeľňa, priestor na vaňu je využitý na walk-in sprchový kút. Vnútorné dvere sú laminátové osadení v obložkových zárubniach, vstupné dvere sú bezpečnostné
Bytový dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou (zateplenie, nová strecha, stúpačky, nové výťahy, nová vstupná brána na čip).

MESAČNÉ NÁKLADY:

180 € mesačne / 2 osoby + cca 30 € mesačne elektrina a plyn

LOKALITA:

okolie zabezpečuje všetky výhody pre pohodlné rodinné bývanie s množstvom služieb a voľnočasových aktivít. V pešej dostupnosti na nachádzajú základné školy, škôlky, supermarket Lidl aj Terno, pošta, viacero reštaurácii, či kaviarni a nesmú chýbať ani detské ihriská. Každý milovník prírody a športu ocení blízkosť jazera Veľký Draždiak, ktorý láka na letné kúpanie, vodné športy, romantické prechádzky, či posedenie v reštauráciach s výhľadom na jazero. A samozrejme, nesmieme zabúdať ani na neďalekú „hrádzu“ určenú cyklistom či in-line korčuliarom. Veľkú pridanú hodnotu bytu dáva aj jednoduchý prístup do centra mesta (MHD na pár krokov od bytového domu), či na diaľničný obchvat. Ešte atraktívnejšia bude doprava do mesta po vybudovaní električky, ktorej realizácia už prebieha až do tejto lokality.

VÝHODY:

- priestranný a vkusne zrekonštruovaný slnečný byt vhodný predovšetkým pre rodinky s deťmi,
- okamžite obývateľný bez nutnosti ďalších investícií,
- orientácia na dve svetové strany – obývačka a spálňa s priestrannými lodžiami orientované na západ, kde si noví majitelia môžu užívať západ slniečka, izba orientovaná na východ,
- krásne prostredie s dostatkom zelene,
- vynikajúca občianska vybavenosť.

"Priestranný byt s vynikajúcou občianskou vybavenosťou a dostatkom zelene"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62253
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
62337 katarinaparsova[at]haloreality.sk 203990
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62253
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia