Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Petržalka, Lúky, Znievska

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj modernú a veľmi peknú, slnečnú 2-garsónku po kompletnej rekonštrukcii na 7. poschodí v 12-poschodovom bytovom dome v Petržalke, na Znievskej ulici.

Plocha bytu je 38m² + 10 m² - 2 zasklené nábytkom zariadené loggie + vlastná pivnica . Byt sa nachádza na 7. poschodí z 12. Z útulnej vstupnej chodby sa vchádza do kúpeľne spojenej s WC, do slnečnej svetlej kuchyne spojenej s obývačkou, ktorou sa prechádza do spálne. Každá izba má samostatnú priestrannú loggiu. Všetky miestnosti bytu sú orientované na juhozápad, čo poskytuje bytu príjemné dopoludňajšie slnko a svetlo. Vďaka svojmu umiestneniu je byt aj počas zimných mesiacov útulne teplý s krásnym výhľadom na rakúsko.

Byt prešiel kvalitnou kompletnou rekonštrukciou. Sú v ňom vymenené všetky rozvody (voda, elektrika aj odpad vrátane spoločných stúpačiek), v chodbe a kúpeľni je dlažba, v izbách a kuchyni je plávajúca podlaha, dláždené loggie. Vchodové dvere sú bezpečnostné Sherlock. Vymenené sú všetky interiérové dvere aj zárubne. Okná a dvere na loggie sú biele plastové so žalúziami. Kuchynská linka je vybavená novým indukčným sporákom Electrolux, rúrou Whirlpool, digestorom Ikea, chladničkou Electrolux s mrazničkou a práčkou. V chodbe je rolldoorová skriňa s funkčným úplne zachovalým vnútorným úložným systémom. V spálni je veľa úložného priestoru. V byte nie sú potrebné žiadne úpravy, je plne zariadený veľmi vkusným moderným nábytkom. Je čistý a svetlý. Vďaka nainštalovanej inteligentnej domácnosti, sú nastaviteľné svetlá a rekuperácia. A poskytuje úsporu na elektrike a prispieva k ochrane životného prostredia. V byte sa darí kvetom hlavne orchideám. Byt má priamo optické pripojenie internetu orange fibernet.

Bytový dom sa práve zatepluje a je panelovej konštrukcie. v roku 2019 výmena výťahov, poštových schránok a kompletná rekonštrukcia vnútorných častí domu. Vchod je na čip z oboch strán. Parkovanie bezproblémové aj pre viac áut.

Lokalita okolo Znievskej ulice sa vyznačuje excelentnou kompletnou občianskou vybavenosťou a výbornou dopravnou dostupnosťou. V tesnej blízkosti sa nachádza zdravotné stredisko, pohotovosť, pošta, školy, škôlka, fitness centrum, Billa hneď pod domom. Neďaleko sú aj nákúpné možnosti - Lidl, Tesco.
Mesačné náklady sú 90 EUR + elektrina / 1 osoba.

Príďte sa pozrieť, teším sa na obhliadky!

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
45449 * 132200
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia