Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

REZERVOVANÉ - Predaj, jednoizbový byt Bratislava Nové Mesto, Tehelná - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj útulný a slnečný jednoizbový byt v Bratislave v mestskej časti Nové Mesto vo vyhľadávanej lokalite neďaleko Trnavského mýta na Tehelnej ulici s nádherným výhľadom na Kamzík a Malé Karpaty. Celková plocha bytu je 38,27 m² (byt – 34,67 m², komora na poschodí – 2,20 m², latková pivnica v suteréne domu – 1,40 m²), nachádza sa na 11/12 poschodí panelového bytového domu s 2 výťahmi.

DISPOZÍCIA BYTU:

priestranná izba, ktorá je dômyselne knižnicou predelená na obývačku a spací priestor, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa, samostatné WC a vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel kompletnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola vymenená elektroinštalácia, rozvody vody, vymenené boli plastové okná so žalúziami, podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou, vymenená bola kuchynská linka so zabudovanými spotrebičmi – elektrická varná doska, elektrická rúra, zrenovovaná kúpeľňa aj WC, vymenené sú interiérové dvere s obložkovými zárubňami, vstupné dvere su bezpečnostné. Byt sa predáva kompletne zariadený.
Bytový dom, skolaudovaný v roku 1980, je kompletne zrekonštruovaný – zateplený, urobená je nová strecha, vymenené sú stúpačky, ležaté rozvody, výťahy aj vstupná brána na čip. Výhodou je vlastná kotolňa, ktorá vytvára majiteľom bytov zisk z jej prenájmu.
Spolu s bytom sa predáva aj spoluvlastnícky podiel na pozemku.

MESAČNÉ NÁKLADY:

118 € mesačne / 2 osoby, cca 20 € elektrina

LOKALITA:

okolie ponúka kompletnú občiansku vybavenosť, hneď vedľa bytového domu je poliklinika, v pešej dostupnosti do cca 10 minút sú k dispozícii supermarkety Terno, Billa, Lidl a tiež nákupné centra OC Central a OC Vivo so všetkými službami, obchodmi, reštauráciam a kaviarňami. Na svoje si prídu aj športoví nadšenci, ktorí môžu využiť NTC arénu, Národný futbalový štadión, športovú halu či plaváreň na Pasienkoch alebo voľnočasový priestor JAMA. V lete je možné okúpať sa na neďalekej Kuchajde, či letnom kúpalisku Tehelné pole. Fanúšikovia turistiky ocenia blízkosť turistických chodníkov v Malých Karpatoch. Neoceniteľnou výhodou je aj jednoduchý a rýchly pristup do centra mesta.

VÝHODY:

- okamžite obývateľný byt bez nutnosti ďalšich investícií,
- vhodný aj ako INVESTIČNÁ nehnuteľnosť na ďalsí prenájom,
- skvelá orientácia na severo-západ a nádherný výhľad na Malé Karpaty,
- vynikajúca občianska vybavenosť,
- skvelý prístup do centra mesta.

"Štartovacie bývanie s krásnym výhľadom na Kamzík"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
61721 katarinaparsova[at]haloreality.sk 145000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62252
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia