Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, trojizbový byt Bratislava Dúbravka, Pri kríži

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj príjemný, čiastočne zrekonštruovaný 3-izbový byt v Bratislave - Dúbravka, v peknom prostredí, ulica Pri Kríži. Podlahová plocha bytu je 70,46 m² vrátane pivničnej kobky + lodžia. Byt sa nachádza na 7. poschodí z 8 v panelovom bytovom dome s výťahom. Bytový dom je zateplený, má plastové okná v spoločných priestoroch, vynovené vchody. Má sa vymieňať výťah. Byt je v príjemnom prostredí, má výbornú dispozíciu, pekný výhľad.
------
DISPOZÍCIA a STAV:
Byt je priestranný, vo vstupnej chodbe sú vstavané skrine, aj miesto na predsieňovú zostavu, dostatok úložného priestoru. Má priestrannú kuchyňu so vstupom na lodžiu a 3 nepriechodné izby. Obývačka s kuchyňou sú prakticky prepojené posuvnými dverami. V byte je samostatné WC a kúpeľňa s vaňou.
Byt má ideálnu orientáciu- spálne-východ, kuchyňa, obývačka-západ, je dobre vetrateľný a z bytu je veľmi príjemný výhľad.
Pred cca 14 rokmi prešiel rozsiahlejšou rekonštrukciou. V byte sú plastové okná, laminátová podlaha / dlažba, kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi (plynová varná doska, elektrická rúra). V byte sú novšie interiérové dvere a zárubne a bezpečnostné vchodové dvere.
------

LOKALITA:

Nehnuteľnosť sa nachádza vo výbornej a obľúbenej časti Dúbravky, v blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, obchody, zastávka MHD, blízko je aj do prírody.
------
HODNOTENIE:
Výhody:
- príjemný priestranný byt s dostatkom úložných priestorov
- skvelá dispozícia
- ideálna orientácia - západ (obývačka, kuchyňa), východ (spálne), dobre vetrateľný, pekný výhľad
- príjemné prostredie a zároveň blízkosť MHD, občianskej vybavenosti, dobré parkovanie.
Rekonštrukcia je síce staršia, ale po vymaľovaní a drobných úpravách Vám byt bude ešte dlho dobre slúžiť.

Srdečne Vás pozývam na obhliadku.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62338
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
50481 jananejedlikova[at]haloreality.sk 165000
35000
zazmluvnených klientov
4694
recenzií od klientov
62338
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia