Priestranné bývanie vo vyhľadávanej lokalite

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Bratislava Dúbravka, Kpt. Rašu - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

EXKLUZÍVNE Vám ponúkame na predaj slnečný dvojizbový byt s orientáciou na západnú stranu v Bratislave v obľúbenej lokalite Dúbravky na ulici Kpt. J. Rašu s dostatkom zelene v okolí. Celková plocha bytu vrátane latkovej pivnice je 53,38 m², nachádza sa na 1/8 poschodí panelového bytového domu s výťahom.

DISPOZÍCIA BYTU:

priestranná obývačka, samostatná nepriechodná izba, samostatná kuchyňa, murovaná kúpeľňa, samostatné WC, vstupná chodba.

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

byt prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola čiastočne vymenená elektroinštalácia, okná sú plastové so žalúziami a sieťkami proti hmyzu, podlahy sú pokryté laminátovými parketami v kombinácii s dlažbou, v izbe a na chodbe sú osadené vstavané skrine na mieru, ktoré zabezpečujú dostatok úložného priestoru, zrenovovaná je aj kuchynská linka, sanita a obklad v kúpeľni, vymenené sú interiérové dvere aj bezpečnostné vstupné dvere.
Bytový dom je zateplený, spoločné priestory sú zrekonštruované, vstupná brána je na čip, vymenené sú aj stúpačky.
Pozemok pod domom je vysporiadaný a vo vlastníctve vlastníkov bytov v dome.

DOHODA NA CENE MOŽNÁ!

MESAČNÉ NÁKLADY:

150 € / 2 osoby, cca 30 € elektrina + plyn

LOKALITA:

mestská časť Dúbravka leží na východnom úpätí Devínskej kobyly. Pôvod mena je založený na viacerých povestiach, jedna z nich hovorí, že názov dostala práve podľa dubových lesov, ktoré tu kedysi boli. Ulica Kapitána Jána Rašu je pomenovaná podľa príslušníka finančnej stráže, účastníka SNP a aktívneho lyžiara. Bytový dom sa nachádza v pokojne, tichej lokalite s dostatkom zelene, často vyhľadávanej práve rodinami s deťmi. V pešej dostupnosti sa nachádzajú škôlky, školy, bilingválne gymnázium, supermarket Billa, reštaurácie, zdravotné stredisko, OC Saratov so všetkými službami. Veľkým benefitom pre rodiny s deťmi sú detské ihriská priamo pri dome či Dúbravské športové centrum, kde sa môžu detičky vyblázniť alebo len sa poprechádzať, kolobežkovať či bicyklovať v okolitých parkoch. Pre fanúšikov turistiky sú určite zaujímavé turistické chodníčky na neďalekej Devínskej Kobyle. Výhodou lokality je aj jednoduché dopravné napojenie na diaľničný obchvat a jednoduchá dostupnosť do centra mesta, či bezproblémové parkovanie priamo pri dome.

VÝHODY:

- skvelý pôdorys, ktorý umožňuje zmenu dispozície na trojizbový byt,
- vhodný aj ako investícia na ďalší prenájom,
- orientácia na západnú stranu, byt je teda teplý a slnečný,
- vynikajúca občianska vybavenosť v blízkosti bytového domu,
- dostatok zelene v okolí,
- bezproblémové parkovanie.

"Priestranné bývanie vo vyhľadávanej lokalite"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
ihneď voľná
zateplená
bezproblémové parkovanie
izieb
53 m²
osobné
1/8
západ
áno
áno
áno
panelová

Ing. Katarína Paršová

Realitný maklér Bratislava

0905... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0905 784 757 katarinaparsova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Bratislave podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Bratislave, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Bratislave

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Bratislave.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64585 katarinaparsova[at]haloreality.sk 143900
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Chcem sa poďakovať pani Kataríne Paršovej za profesionálny a ľudský prístup pri vybavení prenájmu nehnuteľnosti. Oceňujem ochotu, flexibiltu, ústretovosť, milé a príjemné vystupovanie. Veľmi odporúčam a budem rád spolupracovať aj naďalej. P.C.
  • Dobrý deň, chcem sa Vám poďakovať za vysoko profesionálny prístup. Pred a po predajný servis. Realitných kancelárii a takzvaných „maklérov“ je naozaj veľa a musím povedať, že ja som si vybrala Vás a vybrala som si veľmi dobre. Určite Vás budem mojim známym odporúčať. Ešte raz ďakujem a keď budem potrebovať realitnú kanceláriu, opäť oslovím Vás.Hana Ch.
  • Úspešne zrealizovaný predaj bytu v BA. Skvelá komunikácia a odbremenenie od starostí. Veľmi dobrá spolupráca. Marián Š.
  • Dobrý deň prajem, vyslovujem veľmi veľkú spokojnosť s Vašou realitnou kanceláriou a jednotku s troma hviezdičkami udeľujem Vašej zamestnankyňa pani Paršovej za ľudský, milý a fundovaný prístup k mojej osobe a aj k mojej nehnuteľnosti, ktorú sa mi podarilo predať tak promptne a vyhovujúce po finančnej stránke. Ešte raz veľmi pekne ďakujem.Ostávam s pozdravom Hipíková.
  • Sme velmi spokojni s vyberom maklerky, vsetko prebehlo hladko a velmi rychlo a to sme nemali lahku situaciu, predavali sme a kupovali zaroven. Narodenie dietata atd, vsetko maklerka zohladnila a tomu prisposobila aby to vsetko klaplo. Riesila veci navyse, ako notarska uschova, hladanie bytu, hladanie stahovakov atd. Prosto nic lepsie sme si nemohli priat :) Komunikacia jasna rychla, vzdy bola spatna reakcia. Nemam jedinu vyhradu a mozem len dopprucit.Takacsova Dominika
  • Ďakujem, za profesionálny prístup, od samého začiatku a verím, že až do zdarného konca. Spokojnosť veľká. M.G.
  • Ďakujem p. Paršová. Veľmi dobre sa mi s Vami spolupracovalo, keď budem ja alebo niekto z mojich blízkych predávať/kupovať, určite Vás odporučím. Hana Ch.
  • Moja skúsenosť s pani Paršovou bola veľmi pozitívna a všetkým ktorí chcú predávať nehnutelnosť by som ju vrelo odporúčala. Všetko išlo hladko, pani Paršová bola veľmi aktívna, promptná, o všetkom som bola priebežne informovaná, všetko so mnou aktívne konzultovala. Postarala sa o krásne fotky nehnuteľnosti, detailný inzerát, všetku administratívu a vždy urobila aj nejaký ten krok navyše a to zároveň aj za výhodnejších podmienok ako by to bolo pri inej realitke. Takže za mňa všetko super! Ďakujem, M.A.
  • Veľmi milá, príjemná a ochotná maklérka. Spokojnosť nadmieru. Alexandra Bellová
  • Spolupráca s pani Ing. Paršovou bola od samého začiatku na vysoko profesionálnej úrovni a považujem ju za absolútnu špičku v tomto obore. Riešili sme spolu predaj nehnuteľnosti, oceňujem jej nasadenie, rýchlosť odozvy, ústretovosť a mimoriadne priateľský prístup. Odporúčam ju každému, kto uvažuje predať/kúpiť nehnuteľnosť. Za mňa maximálna spokojnosť a veľké ďakujem! Jana B.
  • Pani Paršová má vysoko profesionálny prístup, jednanie na úrovni, maximálne ústretová. Vrelo odporúčam, boli sme s ňou veľmi spokojní.
  • Neskutočne zlatá žena. Veľmi príjemná, ľudská a profesionálna spolupráca :) Veľmi sa teším a ďakujem. Prajem všetko dobré. Juraj
REALITNÝ MAKLÉR Bratislava
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62348
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia