Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, dvojizbový byt Želiezovce, po rekonštrukcii 3 izbový + KK - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame vám na predaj priestranný a veľmi príjemný 2 izbový byt s garážou k užívaniu v širšom cetre mesta Želiezovce, okres Levice.

Byt sa nachádza na prízemnom podlaží 1 poschodového bytového domu v obľúbenej tichej lokalite blízko centra mesta s vlastným parkovaním v súkromnom dvore.

Dispozíciu bytu tvorí vstupná chodba s priamym vstupom do kuchynského kútika presvetleného oknom, jedna menšia samostatná spálňa, jedna priechodná obývacia izba, ďalšia spálňa a kúpeľňa spojená s toaletou.

Byt prešiel pred časom čiastočnou rekonštrukciou, vymenené boli plastové okná s vnútornými žalúziami, zrekonštruovaná, vymurovaná a dispozične zmenená bola kúpeľňa a toaleta. Osadený bol nový elektrický bojler. V rekonštruovanej polovici bytu boli vymenené aj rozvody elektriny vrátane prúdových chráničov.
Byt bol dispozičnou zmenou, kedy bola kuchyňa premiestnená do kuchynského kútika, upravený na 3 izbový. Presunom kuchyne z pôvodného priestoru vznikla menšia spálňa.

Podlaha v obytných miestnostiach je laminátová, kúpeľňa s toaletou majú podlahu pokrytú dlažbou. Steny pokrýva hladká pôvodná omietka, v kúpeľni nový obklad.

Vykurovanie bytu je lokálne, zabezpečujú ho plynové gamatky v každej z miestností, spotrebu si teda reguluje obyvateľ sám. V prípade záujmu má nový majiteľ možnosť umiestniť v byte krbové kachle, 3 miestnosti disponujú prieduchmi vedúcimi do komínov prislúchajúcich a patriacich bytu.

Byt sa predáva v stave, ako je zobrazené na fotkách, súčasťou zostáva kuchynský kútik.

K bytu prislúchajú 2 veľké murované pivnice + ďalšia vyhradená miestnosť v pivničnom priestore slúžiaca na úschovu dreva v prípade vykurovania pevným palivom. K bytu taktiež prislúcha garáž k využívaniu popri bývaní, nie je však vo vlastníctve majiteľa bytu.

Mesačné náklady na bývanie predstavujú do 120 eur (elektrina + plyn) a odvody do fondov do 70 eur/mes. Aktuálny majiteľ disponuje rezervou vo fonde bytového domu vo výške cca 4.000 eur, ktoré môže nový majiteľ využiť napríklad na zateplenie fasády bytu, prípadne iné úpravy v spoločných priestoroch a exteriéri bytového domu.

Bytový dom nebol zateplený, avšak v budúcnosti je zateplenie bytového domu plánované. Strecha bytového domu bola zrekonštruovaná.

Susedia v okolí bytu sú príjemní a bezproblémoví.

Vzhľadom na príjemnú a tichú lokalitu v blízkosti centra mesta, kompletnú občiansku vybavenosť v blízkosti, vlastný uzavretý dvor bytového domu, možnosť využívania pridelenej garáže pred domom, túto nehnuteľnosť rozhodne odporúčam.

Byt je pre nového majiteľa kúpou okamžite voľný, je vo vlastníctve jedného majiteľa a je bez tiarch.

Ak vás táto nehnuteľnosť zaujala, rada vaše ďalšie otázky zodpoviem pri osobnej obhliadke.

"Bývanie v byte s benefitmi rodinného domu"
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62259
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
59441 juditajanickova[at]haloreality.sk 62500
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62259
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia