Chalupa s výnimočnou atmosférou, znížili sme pre vás cenu

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa Žakarovce - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
CENA NA ZAVOLANIE
20 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Túžite po relaxe na samote v lone prírody? Tak toto je ponuka určená pre vás. Ponúkame na predaj chalupu v osobnom vlastníctve na pomedzí katastra Gelnica a Žakaroviec, ktorej história sa začala písať začiatkom 20 ého storočia.
Chalupa je obklopená lesom, tiež v osobnom vlastníctve, o rozlohe viac ako 13 000 m².
Jedná sa o drevenú stavbu so sedlovou strechou s eternitom, zvnútra upravenou omietkou, ktorá v priebehu svojho života prešla niekoľkými rekonštrukciami. Niektoré boli vydarenejšie, niektoré menej.
Dispozičné riešenie: vstupné zádverie, miestnosť so kuchynským sporákom na pevné palivo s prechodom do hlavnej izby s pecou tiež na pevné palivo a prechodom do zadnej miestnosti s kuchynskou linkou a technickým zázemím, dodatočne dobudované sociálne zázemie - kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou, toho času v ešte neukončenej rekonštrukcií.
Okolo chalupy je drevený prístrešok a skleník. Je napojená na elektrinu a prívod pitnej vody. Kúrenie je zabezpečované vyššie uvedenými pecami a vodným výmenníkom jednej z nich do radiátorov v zadných miestnostiach.

Chalupa aj jej okolie, viac ako jeden hektár, je určite vhodná aj na zriadenie farmy v oblasti živočíšnej výroby.

Samozrejme vek sa podpísal a celkovom stave, ktorý si vyžaduje rekonštrukciu jednak interiéru, exteriéru, aj okolia chalupy. Preto jej nový majiteľ jej môže prinavrátiť krásu podľa svojho vkusu a tým zvýrazniť jej jedinečnú atmosféru, ktorou oplýva aj s súčasnosti.

Pozývam vás osobne sa presvedčiť o zaujímavosti tejto ponuky.
Cena po obhliadke dohodou, v závislosti od spôsobu platby.

"Chalupa s výnimočnou atmosférou, znížili sme pre vás cenu"
izieb
70 m²
62 m²
62 m²
13227 m²
pozemok

Ing. Miroslav Klapáč

Realitný maklér Košice, Prešov

0950... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0950 433 990 miroslavklapac[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Gelnici podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Gelnici, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Gelnici

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Gelnici.

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62255
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
60248 miroslavklapac[at]haloreality.sk 80000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Ďakujeme za odbornú pomoc pri kúpe bytu. Boli sme s pánom Klapáčom a celým priebehom spokojný. Jednanie vždy priame a otvorené. Milan Barták
  • Ďakujem za korektné informácie, boli sme veľmi spokojní so spoluprácou. Miroslav Olejár
  • Pekfetny pristup, super spolupraca, odporucam. Marek Č.
  • Dakujeme krasne p. Klapáč za Vaš odborný prístup. Sme maximalne spokojni s vami a vašou prácou. Odporučame každemu spoluprácu s maklerom Klapáčom. JANOVIČOVA
  • Ďakujem za profesionálne, odborné a empatické jednanie pri úspešnom predaji mojej nehnuteľnosti. Želám veľa pracovných úspechov a hlavne spokojných klientov. Ešte raz ďakujem. Katarína M.
  • Ďakujem p.Klapáčovi za bezproblemový a ústretový priebeh pri predaji mojej nehnutelnosti. Vysoko si cením jeho profesionálny prístup a angažovanosť. Peter P.
  • Som rada, že o predaj nehnuteľnosti sa postaral tento maklér. Vyzdvihujem profesionalitu, precíznosť, dochvíľnosť a príjemné jednanie. Oľga K.
  • Promtný a profesionálny prístup. Paulina Nagyová
  • Veľmi pekne ďakujem Ing. Miroslavovi Klapáčovi za zrealizovanie predaja našej nehnuteľnosti - spolupráca a komunikácia bola skvelá jak v dobe inzercie, tak predovšetkým pri realizácii predaja (kompletný servis). Cením si jeho prístup, komunikáciu a flexibilitu. Ešte raz ďakujem! SM
  • Chcem veľmi pekne poďakovať za profesionálny prístup a maximálnu spokojnosť s prácou pána Ing. Miroslava Klapáča. Veľká vďaka. Čech
  • Veľmi ústretový, nápomocný a spoľahlivý maklér. RD
  • Ďakujeme Vám veľmi pekne - sme boli milo prekvapené, že ste Človek s veľkým Č.ĎAKUJEME, G. K.
REALITNÝ MAKLÉR Gelnica
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62255
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia