Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, polyfunkcia/obchodné priestory Veľké Kostoľany, Družstevná - NOVOSTAVBA - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Vo výhradnom zastúpení ponúkame na predaj novostavbu polyfunkčného objektu nachádzajúceho sa v centre obce Veľké Kostoľany na pozemku o výmere 521 m², pričom jeho zastavaná plocha je cca 340 m². Tento polyfunkčný objekt bol kolaudovaný v máji 2020, má tri podlažia a je veľmi dobre dispozične riešený. Jedno podlažie je umiestnené čiastočne pod úrovňou terénu, dve podlažia sú nadzemné a súčasťou prvého nadzemného podlažia je aj otvorená terasa reštaurácie. Objekt je funkčne rozdelený do štyroch častí, a to na reštauráciu, fitness centrum, kancelárske priestory a byt. V suteréne sa nachádzajú skladovacie priestory a priestory súvisiace so zabezpečením chodu objektu, chodu reštaurácie a oddelené priestory fitness centra so samostatným vchodom. Na prvom nadzemnom podlaží sú to priestory reštaurácie s kaviarňou, terasou a kuchyňou a samostatne umiestnené kancelárske priestory tiež s vlastným vchodom. Na druhom nadzemnom podlaží sa nachádza priestranný trojizbový byt. Každá z týchto funkčných častí má samostatný vchod, čo možno považovať za veľkú výhodu v prípade, že by sa nový majiteľ rozhodol časť objektu prenajať. Priestory "fitness centra" zahŕňajú telocvičňu o rozlohe cca 90 m², schodisko, chodbu, priestory spŕch a WC. Kancelárske priestory na prvom nadzemnom podlaží pozostávajú z vstupnej časti, veľkej hlavnej miestnosti, kuchynky, WC a ďalších dvoch miestností, pričom tieto priestory spĺňajú aj kritériá pre umiestnenie prevádzok, ako sú pobočky bánk a pod. a ich celková výmera je 77 m² ( priestor pre trezor, bankomat ). Priestory reštaurácie, ktoré tvoria najväčšiu časť objektu, sú veľmi vkusne zariadené a pozostávajú z jedálne, kaviarne, kuchyne, kancelárie, schodiska, WC, a skladovacích a obslužných priestorov umiestnených v suteréne. Priestory samotnej reštauračnej časti majú výmeru 125 m², pričom v tejto výmere nie sú zahrnuté výmery ostatných priestorov súvisiacich s reštauráciou. Byt na poschodí je podkrovný, má chodbu, obývačku spojenú s kuchyňou, dve izby, šatník, WC a kúpeľňu a jeho celková výmera je 105 m². Celkovo je nehnuteľnosť je veľmi dobre dispozične a funkčne riešená, poskytuje dostatočné množstvo priestoru na zabezpečenie prevádzky a je energeticky nenáročná. Vykurovanie objektu, ako aj ohrev teplej vody sú zabezpečené prostredníctvom plynového kotla a tepelného čerpadla. Predpríprava umožňuje napojenie na solárny ohrev a objekt je vybavený rekuperáciou a klimatizáciou. Objekt má vlastnú studňu a zároveň je napojený na obecný vodovod. Nehnuteľnosť je z veľkej časti vybavená, a to najmä v priestoroch reštaurácie a kaviarne a vyžaduje už len minimálne investície na vybavenie prevádzok. Pre lepšiu predstavu o nehnuteľnosti si pozrite 3d virtuálnu prehliadku na našej stránke, prípadne nás kontaktuje a nehnuteľnosť vám radi ukážeme osobne. Veľké Kostoľany sa nachádzajú len 16 km od Piešťan a 22 km od Trnavy. V prípade záujmu je možné tiež dohodnúť sa na prenájme jednotlivých častí. Maklér odporúča.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
51758 martinvozar[at]haloreality.sk 492000
35000
zazmluvnených klientov
4683
recenzií od klientov
62263
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia