Overená nehnuteľnosť

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chalupa-drevenica, celoročne obývateľná, Terchová

IDETE NESKORO
NEHNUTEĽNOSŤ UŽ NIE JE AKTUÁLNA

Ponúkame na predaj chalupu - drevenicu, celoročne obývateľnú pod lesom na kraji osady 2km od Terchovej, 7 km od lyžiarskeho strediska Vrátna. Chata sa predáva aj so všetkým zariadením. obsahuje tri spálne s manželskými posteľami, obývaciu izbu s krbom spojenú s kuchyňou a jedálňou, špajzu, WC a kúpeľňu. Súčasťou chalupy je aj veľká zastrešená terasa a vykurovaná pivnica s posedením stavaná ako vináreň. Zastavaná plocha 106m², úžitková 150m², z toho pivnica 15m². Podlaha: plávajúca, dlažba. Okná: plastové. Vybavenie kúpelne: sprchovací kút, umývadlo, bidet, príprava na práčku, podlahové vykurovanie. Oddelené WC s podlahovým vykurovaním. Vybavenie kuchyne: kuchynská linka z masívu na mieru s kompletným zariadením (el. sporák, chladnička s mrazničkou, mikrovlnka, sporák na drevo). Vykurovanie celej chalupy je riešené Krbovým systémom s teplovzdušnými prieduchmi. Krb zabezpečuje aj ohrev teplej vody na vykurovanie a v zásobníkovom ohrievači (ohrievač vybavený aj elektrickou špirálou). Ostatné vybavenie: televízor so satelitným prijímačom, rádio, zabezpečovacie zariadenie. Konštrukcia objektu: zrubová kombinovaná s murovanou a dreveným obkladom. Sedlová strecha s vikierom. Strešná krytina: poplastovaný plech. Mierne svahovitý slnečný pozemok, prístup autom po spevnenej ceste až ku chalupe. Voda je zo spoločnej studne vodovodom, odpad: žumpa. V blízkosti sú cyklotrasy, turistické trasy, lyžiarske vleky, welness v Terchovej vo Vrátnej aj v Bránickej doline. Kompletné občianske vybavenie v Terchovej.

Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v .

35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62319
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
28560 * 79990
35000
zazmluvnených klientov
4686
recenzií od klientov
62319
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia