Strávte svoj voľný čas len na skok od Vysokých Tatier

OVERENÁ NEHNUTEĽNOSŤ

Predaj, chata Štôla - ZNÍŽENÁ CENA

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA
123 000 €
163 000 €
40 000€MEGA ZNÍŽENIE O

Ponúkame na predaj krásnu, útulnú a slnečnú chatu v Tatransko-podtatranského regiónu v obci Štôla.
Chata stojí na slnečnom a rovinatom pozemku o výmere 165 m².
Chata prešla kompletnou rekonštrukciou v roku 2020, elektrické rozvody, zateplená z vnútra, podlahové kúrenie, na poschodí a v kúpeľni stropné infra-žiariče, vinylové podlahy, obklad a dlažba.
Strecha je sedlová, ako krytina je plech a zateplená z vnútra. Na zateplenie bola použitá sklená vata o hrúbke 10 cm.

Dispozičné riešenie chaty je vstupná chodba, priestranná spoločenská miestnosť spojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprchovým kútom, samostatná toaleta, schodisko a dve spálne, pričom jedna je s balkónom.

Na pozemku je spravené sedenie a detské ihrisko pre deti.

Pri chate je vybudované parkovisko.

Využite túto jedinečnú príležitosť a svoj voľný čas môžete tráviť obklopený krásnou prírodou, len na skok od Vysokých Tatier.
Chata je vhodná aj ako investícia z dôvodu blízkosti Vysokých Tatier nebudete mať núdzu o záujemcov.

"Strávte svoj voľný čas len na skok od Vysokých Tatier"
45 m²
90 m²
45 m²
165 m²
áno
1970
pozemok

Anna Jambrichová

Realitný maklér Liptovský Mikuláš

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 931 038 annajambrichova[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Poprade podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Poprade, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Poprade

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Poprade.

35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
61595 annajambrichova[at]haloreality.sk 123000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • Pani Anna mi pomohla predať dom s problémovým pozemkom. Profesionálny, ústretový a hlavne ľudský prístup, ochota vyjsť v ústrety a bezproblémová komunikácia. Jakub B.
  • Výborná maklérka. NV
  • Veľmi dobrá spolupráca s pani maklérkou. Ochotne , trpezlivo a profesionálne riešila predaj našej nehnuteľnosti až do úspešného konca. Poradí, pomôže. Mária
  • S realitnou maklérkou p. Annou Jambrichovou sme boli veľmi spokojní. Touto cestou sa jej zároveň chceme poďakovať za jej profesionalitu, milý a ľudský prístup pri predaji nehnuteľnosti. Bola veľmi ochotná a s príjemným vystupovaním. Nemuseli sme sa starať o nič, všetko vybavila. V prípade, že by sme znova potrebovali Vaše služby, určite oslovíme práve ju. Pavel Karták.
  • Pani Anna Jambrichová, je veľmi milá a ústretová maklérka, profesionálne rieši predaj nehnuteľnosti až do úspešného konca. Maximálna spokojnosť, vrelo každému odporúčam a ďakujem za jej ľudský prístup. Nech sa Vám darí.Monika
  • Velmi ochotna a znala veci, mila a usmievava pani, v kazdom pripade velmi profesionalne nam poradila ako predat nasu rekreacnu chatku, moc jej dakujeme. Spokojni zakaznici, manzelia Brlikovi.
  • Maximálna spokojnosť s rýchlym prístupom a komunikáciou pri predaji nehnuteľnosti. EM
  • Maximálna spokojnosť s predajom mojej nehnuteľnosti. Veľmi rýchle jednanie. Môj byt predala rýchlo a za dobrú cenu. Nevymenila by som ju za žiadneho iného makléra. LŠ
  • Veľmi rýchla reakcia na obhliadku, na ktorú som mal len dve hodiny, super komunikácia, informovanosť a celkový prístup. Výhodou bolo aj to, že som nemusel byť pri obhliadkach klientmi, nakoľko sa nehnuteľnosť nachádzala mimo môjho bydliska. Určite by som si na Liptove pri predaji ďalšej nehnuteľnosti vybral pani Jambrichovú. Ľudsky i profesionálne výborné jednanie, servis. Patrik Z.
  • Spokojnosť nad mieru. Keby bola stupnica od do tak 100 percent urcite. Prijemna ochotna kedykolvek. Som stastná a rada ze ju mám Pre mna TOP!!!!
  • Maximálne spokojný pri kúpe bytu. Veľmi ústretová, príjemná a milá osoba. Pri kúpe mi bola vo všetkom veľmi nápomocná. Keby som mal znovu kupovať byt oslovím určite len ju. A to isté keby som predával.
  • Profesionálny a zároveň ľudský prístup ku klientovi. Ďakujem. Ľuba
REALITNÝ MAKLÉR Poprad
35000
klientov so zmluvou
4636
recenzií od klientov
62017
doteraz v ponuke
90
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia