POPIS NEHNUTEĽNOSTI

REZERVOVANÉ - Predaj, trojizbový byt Stará Turá - EXKLUZÍVNE HALO REALITY

TOP ponuka Iba u nás 3D OBHLIADKA VIDEO OBHLIADKA

Ponúkame na predaj veľmi pekný, kompletne zrekonštruovaný trojizbový byt s balkónom na ulici SNP v Starej Turej. Byt sa nachádza na prvom poschodí osem poschodového bytového domu prakticky v centre mesta..

DISPOZÍCIA:

byt je veľmi dobre dispozične riešený, je svetlý, pôsobí priestranne a je vkusne a moderne zariadený. Orientovaný je na juho-západ a severo-východ. Celková podlahová plocha bytu bez pivníc a balkónu je 65 m². Pozostáva so vstupnej chodby, obývačky, spálne, pracovne ( detskej izby), veľkej kuchyne, špajze, kúpeľne a samostatného WC. Dominantnou a najväčšou izbou je obývačka orientovaná na JZ. Z nej sa vstupuje do chladnejšej spálne orientovanej na SV. Kuchyňa do ktorej sa vchádza priamo z chodby je veľká a je v nej dostatok priestoru ako na varenie tak aj na stolovanie. S chodby sa taktiež vstupuje do miestnosti, ktorá je aktuálne využívaná ako pracovňa. Byt má loggiu z výhľadom do centra a je prístupný zo spálne. K bytu prislúcha latková pivnica. Pre lepšiu predstavu o dispozičnom riešení si prezrite našu 3D obhliadku.

Výmery jednotlivých miestnosti:
Kuchyňa 10 m²
Obývačka 19 m²
Spálňa 13 m²
Pracovňa 10m²
špajza 1,5 m²
Chodba 7 m²
WC 1,3 m²
Kúpeľňa 3,2 m

STAV NEHNUTEĽNOSTI:

Byt prešiel kompletnou rekonštrukciou v rámci, ktorej boli vymenené elektrické rozvody, podlahy, vstupné aj interiérové dvere, boli osadené sadrokartónové podhľady, rekonštruovaná kúpeľňa, WC a zabezpečené všetky ostatné veci súvisiace s takouto rekonštrukciou. Do bytu prakticky nie je potrebné investovať. Všetko vybavenie je viac menej nové a ostáva s výnimkou osobných vecí a drobností po predaji v byte. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi. V byte je zavedený internet s rýchlosťou 300 Mb/s.

BYTOVÝ DOM:

Bytový dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, v rámci ktorej bola opravená strecha, vymenené vchodové dvere s elektronickým zámkom a tiež všetky okná. Vykurovanie je zabezpečené centrálne. Jeho konštrukcia si nevyžaduje zateplenie. Parkovanie pred domom je bezproblémové. V dome je zavedený optický internet. Budúci majiteľ bude mať k dispozícii spoločné priestory.

VÝHODY:

Budúci majiteľ, kupuje nehnuteľnosť v dobrej lokalite bez nutnosti ďalšej investície. Byt je kompletne zrekonštruovaný a zariadený.

MESAČNÉ NÁKLADY:

Mesačné náklady sa pohybujú do 190 Eur mesačne.

LOKALITA:

Bytový dom sa nachádza v centre Starej Turej. I napriek umiestneniu v centre sa jedná o tichú lokalitu s bezproblémovým parkovaním a kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkom okolí. Stará Turá sa nachádza cca 13 km od nového Mesta nad Váhom a 13 km od Myjavy. V Starej Turej ako aj okolí je dostatok pracovných príležitostí a má relatívne rýchly prístup na diaľnicu ( cca 15 min )

NÁZOR MAKLÉRA:

Podľa mňa sa jedná sa určite o výhodnú kúpu. Stav bytu je naozaj vynikajúci a nachádza sa v dobrej lokalite. Stačí sa nasťahovať. Za mňa určite áno.

Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Bližšie info na obhliadke.

"Kompletná rekonštrukcia...... Stačí sa len nasťahovať !!!"
vyhľadávaná lokalita
tichá lokalita
bezproblémové parkovanie
izieb
68 m²
osobné
1/8
áno
áno
áno
áno
panelová

Ing. Martin Vozár

Realitný maklér Nové Mesto nad Váhom, Trenčín

0908... ZOBRAZIŤ KONTAKT 0908 996 875 martinvozar[at]haloreality.sk
Sme overenou realitnou kanceláriou a súčasťou Združenia realitných kancelárii Slovenska
Najlepšia hypotéka

Potrebujete hypotéku? Nenechávajte to na vašu banku, či známeho, môžte ušetriť aj tisíce eur. Získajte tú najlepšiu bez zbytočného behania. Pozrite si sekciu Najlepšia hypotéka - porovnanie bánk a dozviete sa, na čo si dávať pri výbere hypotéky pozor a prečo si zvoliť hypotéku práve cez nášho partnera. A navyše, nemusíte byť ani nás klient, stačí vyplniť nezáväzne hypotekárny formulár.
* výpočet má len informatívny charakter, splátka pri 80% hypotéke.

Rezervácia nehnuteľnosti

Za účelom bezpečnosti našich klientov sú všetky platby poukazované výhradne bezhotovostne na účet v Tatra banke: SK5411000000002923872666, TATRSKBX. HALO reality ani naši spolupracovníci nikdy neberú a nemôžu brať peniaze v hotovosti. Na účet HALO reality sa posiela len záloha za nehnuteľnosť, nie celá kúpna cena. V prípade, ak ste poskytli finančné prostriedky hotovostne alebo na iný účet, je pravdepodobné, že ste boli podvedení a pre istotu nás ihneď kontaktujte.

Obhliadka a aktuálny stav

Makléri HALO reality požadujú z dôvodu bezpečnosti predávajúcich v Novom meste nad Váhom podpísať dokument o návšteve danej nehnuteľnosti.

HALO reality negarantuje dostupnosť danej nehnuteľnosti v Novom meste nad Váhom, nakoľko momentálne môže prebiehať proces rezervácie. V prípade záujmu o nehnuteľnosť vám preveríme aktuálny stav a náš maklér vás bude kontaktovať.

Práva k inzerovanej nehnuteľnosti

Inzerovaná nehnuteľnosť nie je záväznou ponukou na uzavretie zmluvy. Majiteľ nehnuteľnosti má právo voľby kupúceho/nájomcu podľa vlastného uváženia a svojich podmienok. Uvedená cena nie je záväzná a môže sa meniť od podmienok majiteľa nehnuteľnosti a dohodou s kupujúcim. Uvedené rozmery a plochy sú orientačné a môžu sa mierne líšiť od skutočného stavu. Fotky, videá, 3D prezentácie, pôdorysy a popis nehnuteľnosti sú autorským právom HALO reality, s.r.o. a nie je povolené ich kopírovať a to za žiadnych okolností.

Aby naši makléri predávali aj v Novom meste nad Váhom

Robíme všetko preto, aby naši makléri predávali vaše nehnuteľnosti čo najrýchlejšie. Nehnuteľnosti, ktoré máme v našej ponuke inzerujeme na skoro 200 realitných portáloch, samozrejme, vrátane platených a najnavštevovanejších. V prípade predaja/prenájmu vašej nehnuteľnosti nás neváhajte kontaktovať nezáväzne cez formulár Predaj nehnuteľnosti v Novom meste nad Váhom.

35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
64673 martinvozar[at]haloreality.sk 109000
O túto nehnuteľnosť je mimoriadny záujem.
NAJLEPŠIA HYPOTÉKA
BEZPLATNE PRE VÁS

K vašej novej nehnuteľnosti aj hypotéka na mieru a bezplatne. Kontaktujte nás a ušetrite si čas a starosti. Navyše overíme všetky banky a nájdeme vám tú najlepšiu, čím môžete počas splácania ušetriť až tisíce eur. A to všetky nezáväzne.

%

 

1526 €/mesačne

CHCEM NAJLEPŠIU HYPOTÉKU (NEZÁVÄZNE)
MOJI SPOKOJNÍ KLIENTI
  • S maklérom som bol spokojný s prístupom s dochvíľnosťou aj popisom domu. Nemám pripomienky. Roman Malo
  • Pán maklér je štvrtý v poradí, s ktorým som spolupracovala. Pán Vozár vie veľmi presne, precízne a rýchlo ale zároveň aj s kľudom pracovať. To bolo pre mňa veľmi dôležité! Odporučila som ho v rodine ďalej. Margaréta Ružičková
  • Ďakujem pánovi Vozárovi za rýchle a bezproblémové jednanie pri predaji rodinného domu. Bol ochotný, milý a trpezlivý. Jeho služby môžem len doporučiť. Jarmila Imrišková
  • Mily, ustretovy, rychle jednanie. Veronika
  • Vážení predávajúci, kupujúci - ak ste bezradní - Ing. Vozár poradí. Každú zverenú transakciu s precíznosťou profesionála dotiahne do úspešného záveru - k spokojnosti všetkých zúčastnených. Patrí mu VEĽKÉ ĎAKUJEM! E.L.
  • Mile, ferove a uprimne jednanie. Mario
  • Pán Vozár je veľmi príjemný a ústretový, vie odborne poradiť. V prípade otázok a nejasností je ochotný vysvetliť a navrhnúť optimálne riešenie. Doporučujem, Adriana Balážová
  • Cením si veľkú ústretovosť a samozrejme aj odbornosť pána Vozára. Verím, že sa ešte stretneme. Miroslav Z.
  • Sme veľmi radi že sme predaj riešili s ním. Pán Vozár má profesionálne vystupovanie, ľudský prístup a taktiež jeho technické vybavenie ako fotenie vizualizácie a spôsob inzercie je na vysokej úrovni. Dochvílnosť, organizovanie obhliadok a celkovo komunikácia je preňho samozrejmosť. Ďakujeme za hladký priebeh a hodnotím *****. I.M. + M.M.
  • Touto cestou chcem poďakovať pánu Ing. Vozarovi za perfektnú prácu čo sa týka predaja domu. Môžem povedať že sa vyzná vo svojej práci makléra predaja nehnuteľnosti. Vladimír
  • Profesionalita, bezproblémová komunikácia, dochvíľnosť. Za mňa 100% odporúčam. Ivan M.
  • Ďakujeme pánovi Vozárovi za profesionálny prístup, promptnosť a ústretovosť. Makléra by som určite odporučil ďalej. Ivan Rumanka
REALITNÝ MAKLÉR Nové Mesto nad Váhom
35000
zazmluvnených klientov
4696
recenzií od klientov
62339
doteraz v ponuke
110
maklérov po Slovensku
HALO asistentka
X X
Dobrý deň, ako Vám môžem pomôcť?
CHCEM ZAČAŤ ODZNOVU
Táto stránka používa súbory cookies

Vážime si vaše súkromie a preto pred prehliadaním tejto stránky máte možnosť zistiť, na čo používame súbory cookies. V prípade, že súhlasíte s prednastavenými nastaveniami, kliknite na SÚHLASÍM (stránka si to zapamätá), v opačnom prípade prosím použite Zmeniť nastavenia, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosti.

Súhlasím Zmeniť nastavenia